Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Kalevi Balti Jaama turu šokolaadipoest leiab kogu valiku traditsioonilisi Kalevi maiustusi ja lisaks neile eksklusiivse käsitööna valmivaid hõrke šokolaadikompvekke ja -tahvleid ning uhkeid käsitsi maalitud martsipanikujukesi. Kohapeal paneme kokku erineva suuruse ja kujuga kauneid kinkekarpe ostjale meelepärastest maiustustest ning lisame sinna soovi korral ka personaalse sõnumi. Kalevi erilised tähtpäevatooted ja uudistoodang on alati esimesena saadaval just Kalevi šokolaadipoodides. Samuti on meie poodides alati valik parimaid Põltsamaa Felixi tooteid. 

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Moodne turg on midagi enamat, kui vaid värske toidukraamiga kauplemise koht. See on vahva vaba aja veetmise koht, kus leiavad endale tegevust nii noored kui vanad. Ootame oma šokolaadipoodi lisaks klassikalisele turukülastajale ka uusi kliente, kelle lemmikpaigaks Balti Jaama Turg loodetavasti õige pea saab. 

Miks otsustasite Kalevi šokolaadipoe tuua just Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turg oma asukoha ja põneva ajalooga on kindlasti üks eriline paik, millel on kohaliku elaniku jaoks lisaks transpordikeskuseks olemisele ka palju muid väärtusi. Soovime olla kliendi jaoks võimalikult lähedal – nüüd saab ta oma turulkäigu lõpetuseks ka soovitud maiustused ühekorraga ära osta. Samuti ootame oma poodi rongiga saabunud sise- ja välisturiste, kellel on nüüd eriti mugav raudteejaama vahetust lähedusest eestimaiseid maiustusi kaasa osta.

Miks on Teie pood turu kõige ägedam?

Kalevi käsitöömaiustuste valmistamise traditsioon ulatub rohkem kui kahe aastasaja taha aastasse 1806. Ajast aega hoolikalt edasi antud traditsioonide ja töövõtete abil valmivad meie valikšokolaadikompvekid ka täna nõudliku käsitööna ja iga martsipanikujukese maalib kirevaks kunstniku osav pintsel. Just seetõttu on meie käsitöömaiustused ainulaadsed ja neist kaupluses kohapeal kokkupandud toredad kingitused rõõmustavad kingisaajat igal tähtpäeval. Balti Jaama Turu šokolaadipoes on esindatud Eesti armastatuima magusatootja Kalevi kogu tootevalik – seda juba tavapoodides ei näe! Erinevatest maitseelamustest tulvil Kalevi šokolaadipood saab kindlasti olema üks Balti Jaama Turu ligitõmbavamaid kohti nii suurtele kui ka väikestele maiasmokkadele!

Jaga
Kommentaarid