Suveks vormi saamise projektis ei ole ta seekord siiski üksi, vaid võttis kampa ka „Hooaja“ saatejuhi Aveli Jänese, kelle sooviks oli samuti oma vormi suveks märkimisväärselt parandada. Evelin räägib meile meigitoolis istudes, kuidas tema elu kulgeb töö-toidu-trenni-une rütmis ning lisaks toidule ja trennile naudib ka iluhooldusi.

Toome teieni lustaka ja vallatult kurvika moeshow. Gerry Weberi esinduskauplusse kogunes 12. aprillil täismaja parimaid kliente, staare ja sõpru. Lavale toodi helgemaid teemasid kevadmoest, mis kandjat tõepoolest kaunistavad. Moodi esitlesid teiste hulgas seltskonnastaari Beatrice tütar Simona ja Naistelehe peatoimetaja Manona Paris. 

Etenduse tähena astus üles armastatud artist Kalle Sepp, kes julgelt väitis, et ilus naine ei pea kindlasti mitte olema kõhn, tähtis on hoopis enesekindlus ja hea süda! Moelavale toodi Gerry Weberi, Taifuni ja Samooni kevadkollektsioonid. Kingad ja kotid Dune London, ehted Plum D’Or. Kalle Sepp kandis Baltmani rõivaid. Etenduse loovjuht Kristina Herodes selgitas meile, mis märksõnad on kevadsuviste moetrendide juures vaja meelde jätta.

Ilurubriigis vastab saatejuht Reet Härmat vaatajate küsimustele: kuidas kasutada õigesti peitekreeme ja pihustada parfüümi.

Vaata „Stiilistuudiot“  laupäeval, 15. aprillil kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 16. aprillil kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit.

Jaga
Kommentaarid