Mida põnevat hakkab MyFitness Balti Jaama Turul pakkuma?

MyFitnessi Balti Jaama Turu klubisse tuleb ruumikas rühmatreeningute saal ja avar jõusaal koos funktsionaalalaga, kuhu paigaldame Queenax seadme, millel saab teha TRX- ja superfunctional-treeninguid. Treeningutest pakume keha- ja meeletreeninguid (jooga, BodyBalance), jõutreeninguid (BodyPump, kõht-selg-tuhar, Brazil Butt Lift) ning uusi ägedaid MyFitnessi oma rühmatrenne MyBeat, MyFit body ja MyFit Abs. Lisaks toimuvad jõusaalis funktsionaalsed grupitreeningud ja professionaalsed personaaltreenerid on abiks ka jõusaalis valvetundide ajal.

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Loomulikult on meie ootus, et uuenev turg saaks linnaelanike ja külaliste poolt hästi vastu võetud, et see muutuks linnaruumi osaks, kus teha nii oma igapäevaseid toiminguid kui ka näiteks perega vaba aega veeta. Tundub, et uuest turust tuleb üks tore suhtlemis- ja kohtumispaik – arhitektid ja arendajad on selle nimel head tööd teinud. MyFitnessi liikmetele on Balti Jaama Turu klubi lisandumisel taas üks uus treeningvõimalus ja mugav koht kesklinnas, kuhu trenni tulla – kas siis enne tööd, päevasel ajal või kohe pärast tööpäeva lõppu. Hea võimalus on nüüd ühendada ka meeldiv kasulikuga – enne või pärast trenni saab turult läbi hüpata ja värske toidukraam lõuna- või õhtusöögiks kaasa haarata!

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turg on väga hea asukoht, mis ühendab Põhja-Tallinna nooruslikku elanikkonda, kesklinn on vahetus läheduses, ümbruses on palju kultuuri ja kohvikuid ning üks korralik spordiklubi sobib sellisesse keskkonda igati hästi. Huvitav on asukoht ka kõrval asuva rongijaama tõttu, sest nüüd saavad ka need eestimaalased, kes kaugemalt linna sõidavad, väga mugavalt oma teekonna sisse treeningu mahutada.

Miks on Teie spordiklubi kõige ägedam koht sellele turul?

Meie juures peatutakse pikemalt, sest kui juba tulla, siis vähemalt tunniks, ja käia tuleks ikka päris mitu korda nädalas. Treening teeb ju tuju heaks ja keha terveks!

Jaga
Kommentaarid