Mida ja kui suures mahus hakkab Selver Balti Jaama Turul pakkuma?

Balti Jaama Turu Selver saab olema keskmise suurusega supermarket ja paiknema ühel korrusel, lahtiolekuajaks on kell 8-22. Sortimendi koostamisel lähtume eelkõige kohaliku elaniku ootustest ning eelistustest. Supermarketis hakatakse pakkuma ligi 10 000 erinevat toodet, mille seas enamostetavad tooted kõikidest toidukauba kategooriatest ning elementaarne valik esmatarbekaupu tööstuskaupadest. Peamiselt keskendume värskele toidukaubale ja Selveri Köögi valmistoidule ning esindatud saab ka Selveri pagarilett kohapeal küpsetatud pagaritoodete ja pitsaga.

Miks otsustasite Selveri tuua just Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turu puhul on tegemist väga ajaloolise kohaga, kus kauplemine toimunud juba mitukümmend aastat. Meil on hea meel olla kohal Eesti suurimal ja kaasaegsemal turul. Samuti on tegemist väga kiiresti areneva piirkonnaga, seega kasvab ka inimeste nõudlus korraliku sortimendiga toidukaupluse järgi. Balti Jaama Turu põhjalik rekonstrueerimine annab Selverile hea võimaluse avada selles olulises transpordisõlmes juba teine Selver. Balti Jaama läbib ligi 7 miljonit reisijat aastas ning igapäevaste rongiga reisivate inimeste arv on jätkuvalt kasvamas. See, koos praeguse kaupluse kõrge külastatavusega, julgustab meid laienema. Reisijate terminalis asuv väiksema müügipinnaga Selver teenindab lisaks rongireisijatele ka Toompuiesteed läbivaid trolli- ja bussireisijaid. Uue ja suurema kaupluse lisandumisega toimub eeldatavasti klientide ümberjaotumine, kus nn trolli- ja trammikliente ning osa rongikliente jääb teenindama Balti Jaama Selver. Suuremaid sisseoste saab aga peagi mugavalt teha Balti Jaama Turu laiema valikuga ning avaramas supermarketis, mis hakkab lisaks transiitreisijatele teenindama ka kohalikke elanikke ümberkaudsetest asumitest ning ka turiste.

Miks saab Selver olema kõige vajalikum ja ägedam koht sellel turul?

Kindlasti on meie poe suureks eeliseks see, et kui klient soovib saada kõik vajalikud igapäevakaubad ühest kohast, siis Selver on selleks ideaalne koht. Meie missiooniks on luua ja hoida kliendi usaldust. Loome sõbraliku õhkkonna, teenindame kiiresti ja asjatundlikult ning pakume kvaliteetseid kaupu ja Selveri Köögi maitsvaid tooteid.

Jaga
Kommentaarid