Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Mileedi Lilleäride valikus on nii lõike- kui ka potililled ja kindlasti ei saa meil kunagi olema puudust ka hooajalistest taimedest, sealhulgas aiataimedest. Eriti paneme aga Balti Jaama Turul avatavates lillepoodides rõhku sortimendile. Neist ühes hakkame pakkuma iseäranis suuri ja võimsaid toataimi – eksootilisi õitsvaid toalilli ja lopsakaid rohelisi taimi, nii palme, viigipuid kui ka paljusid teisi kauneid ja erilisi taimi. Lisaks hakkame Balti Jaama Turu lillekauplustes pakkuma keraamilisi lillepotte, vaase, floristi tarvikuid ja palju muud ning hoolitseme selle eest, et meie klientide kingitused saaksid pakitud korrektselt.

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Meie ootused on väga kõrged ja usume, et pettuma me ei pea. Balti Jaama Turg on huvitav ja eriline ehitis, mis kindlasti muutub populaarseks ostukohaks. Samaväärsed ootused on kindlasti ka Balti Jaama Turul meie suhtes. Oleme kindlad, et meie koostöö saab olema suurepärane ja sujuv ning kliendid leiavad tee uuele põnevale turule kiirelt.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?

Oleme juba ammu soovinud laieneda mõnele Tallinna turule. Seni ei ole meile silma jäänud aga ühtegi piisavalt omanäolist kohta, kuhu poodi rajada. Mileedi Lilleärid paistab silma väga paljude eriliste asjadega ja õnneks oleme viimaks leidnud koha, mis meid inspireerib ja motiveerib. Balti Jaama Turu näol leidsime täpselt selle õige ja "teistmoodi" koha, kuhu luua oma lillepoed. Oleme alati seda meelt, et kui teha, siis teha hästi ja heasse kohta. Ootamine ja kannatlikkus on end ära tasunud.

Miks peaks klient tulema turul just Teie lillepoodi?

Balti Jaama Turust saab igal juhul väga äge koht tänu kõikidele tublidele ehitajatele ja arendajatele, ent ilma aktiivsete kaupmeesteta ei ole sellist turgu võimalik luua ega ka pidada. Seega suurepärane tervik sünnib alati ainult tänu iga väiksema detaili paikapanemisega ning nii saab iga pood sellel turul olema kindlasti omanäoline ja eriline. Mileedi Lilleäride lillepoed hakkavad silma paistma kindlasti tänu heale kaubavalikule – väga oluliseks peame kauba värskust ja liikuvust.

Kindlasti leiavad külastajad meie poodidest andekate floristide lillekimpe ja seadeid. Samuti on väga olulisel kohal personaalne lähenemine igale kliendile ning hoolitseme ka heade ja põnevate eripakkumiste eest. Siinkohal jätame üht-teist klientidele endile avastada. Loomulikult kuulame neid ning poodide kaubavalikul võtame arvesse nende soove.

Mileedi Lilleärid – ütle, et armastad, ütle läbi lillede...

Jaga
Kommentaarid