19aastane Drew Barrymore tegi aastal 1994 keset ööd oma baaripidajast peikale Jeremy Thomasele abieluettepaneku ja abielu sõlmiti kolm tundi hiljem, kella 5 paiku hommikul. Vähem kui kahe kuu pärast esitas Drew lahutuspaberid. Naise teine abielu koomik Tom Greeniga leidis aset aastal 2001 ja oli enam kui kaks korda pikem – lahutuspaberid esitati viis kuud pärast pulmi.

Britney Spears ja Jason Alexander

Aastal 2004 abiellus Britney Spears Las Vegases pidutsedes lapsepõlvesõbra Jason Alexanderiga. 55 tundi hiljem tunnistati abielu kehtetuks.

Kim Kardashian ja Kris Humphries

Kim Kardashian ja korvpallur Kris Humphries abiellusid aastal 2011, vähem kui aasta aega pärast suhte algust. Pulmad kanti üle Kardashianide tõsielusarjas. Kõigest 72 päeva hiljem esitas Kim lahutuspaberid, mis pani aluse kuulujuttudele, et Kimi teise abielu eesmärk oli lihtsalt tähelepanu saada ja raha teenida.

Bradley Cooper ja Jennifer Esposito

Bradley Cooper abiellus näitleja Jennifer Espositoga 2006. aasta lõpus ning lahutuspaberid esitati järgmise aasta maikuus.

Eminem ja Kimberly Scott

Eminem sai Kimberly Scottiga tuttavaks kooliajal, kui noored olid vastavalt 15 ja 13 aastat vanad. Pika ja tormilise suhte jooksul abiellus paar kaks korda. Esimene abielu kestis kaks aastat, teine kõigest neli kuud. Nüüdseks on nende läbisaamine paranenud ja mõlemad võtavad osa kolme tütre kasvatamisest.

Helen Hunt ja Hank Azaria

Näitlejad Helen Hunt ja Hank Azaria abiellusid aastal 1999, viis aastat pärast suhte algust. Ent 11 kuud pärast pulmi pandi alus lahutusele.

Elisabeth Moss ja Fred Armisen

Näitlejad Elisabeth Moss ja Fred Armisen abiellusid aastal 2009, aasta pärast tutvumist. Elisabeth andis lahutuspaberid sisse järgmise aasta septembris ja avaldas 2014. aastal ajakirjale New York, et abielu oli olnud traumaatiline. Ta lisas: „Üks parimaid asju, mida olen kuulnud tema kohta öeldavat, on järgmine: „Ta oskab nii hästi inimesi jäljendada. Aga tema kõige parem jäljendus on see, kuidas ta teeskleb normaalset inimest.“ Minu jaoks võtab see kõik kokku.“

Jeremy Renner ja Sonni Pacheco

Jeremy Renner abiellus oma tütre ema Sonni Pachecoga 2014. aasta alguses ja naine esitas lahutuspaberid sama aasta lõpus.

Lisa Marie Presley ja Nicolas Cage

Nicolas Cage abiellus Elvis Presley tütre Lisa Marie Presleyga aastal 2002 Hawaiil, kümme päeva pärast ettepaneku tegemist. Mees esitas lahutuspaberid 108 päeva hiljem ning lahutuse menetlus kestis kauem kui abielu ise. Lisa Marie Presley eelmine abielu Michael Jacksoniga oli üheksa kuud pikk.

Jennifer Lopez ja Cris Judd

Jennifer Lopezi kolmest abielust oli teine selgelt kõige lühem. Naine abiellus taustatantsija Cris Juddiga aastal 2001 ning teatas neli kuud hiljem lahkuminekust.

Jaga
Kommentaarid