2011. aastal Abu Dhabisse kolinud Charlene on saanud välismaal hiilgavalt hakkama. Hetkel on ta ametis panganduskontsernis National Bank of Abu Dhabi, vahendab riikidevahelisi suhteid ja arendab ettevõtlust valitsuse tasandil. Saame teada, kuidas on elu Araabia Ühendemiraatide pealinnas ning mis on selle plussid ja miinused.

Kuidas sünnib sõlg ja valmib käevõru? Uurisime välja, et vanalinnas on peidus stiilsed disainerehted. Ehtekunstnik Marita Lumi, kes tegutseb ajaloolises metallikunstnikute mekas Hobusepea 2 tänaval kutsus meid külla, et tutvustada seal keerlevat kunstielu. Näiteks keldris olev mitmetonnine üle saja aasta vana stants, mida tutvustab kunstnik Andrei Balašov, on jätkanud oma tööd ehete ja tarbeasjade tootmises senini. Kuigi publiku eest keldris varjul, on see üks maja uhkustest. Majas tegutsevate metallikunstnike loomingut saate soetada endale pop-up-ehtepoes Hobusepea 2 maja hoovis 2–3. juunil koos tasuta kontsertidega.

Möödunud pühapäeva õhtul oli „Stiilistuudio“ kaameraga kohal Tiina Talumehe värske kõrgmoekollektsiooni Escape esitlusel Audi esinduses. Tiina Talumehe kevadsuvine kollektsioon mängib unenäomaailma ja igapäevareaalsuse kontrastidega, kandes unistust olla kuskil mujal, olla unenägu unenäos, naasta tehnoloogilisest küberreaalsusest inimliku soojuse ja ununenud unistuste juurde. „Tänan kõiki, kes tulid meiega seda hetke jagama ning loodan teid kõiki peatselt näha meie Rotermanni moestuudios, kus äsja esitletud kollektsiooni on võimalik lähemalt vaadata ja leida endale garderoobi uusi lemmikuid,” rääkis Tiina Talumees.

Vaata „Stiilistuudiot“ laupäeval, 29. aprillil kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 30. aprillil kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit

Jaga
Kommentaarid