Korsettkleidi inspiratsiooniks oli Kawakubo huvi paljastada rõivaste sisemist konstruktsiooni. Luuvalge korsett oli õrnalt dekonstrueeritud, pikk punane siidseelik kinnitus haakide ja aasadega. Mõlemat kaunistasid tumepunasest siidorganzast vohavad rüüsid.

Ashley Graham kirjeldas kleidi sündi järgmiselt: ,,Tegemist on minu esimese Meti galaga ning selle veetmine koos H&Miga oli imeline kogemus. Armastasin koostöö iga sammu ning ei jõudnud ära oodata, et saaksin oma kleidiga eputada ‒ see on tõeline unelm.“

Meigi tegi Ashleyle kuulsuste jumestuskunstnik Allan Avendano H&M Beauty toodetega. ,,Lasime Ashley kleidil kõneleda,“ selgitas mees. „Otsustasime ta naha kumama panna ning värvisime huuled kleidiga sarnast tooni. Meigi-look ei domineerinud, vaid austas kleiti, selle kangast ning teemat.”

Kuidas jumestus saavutati?

Allan Avendano: ,,Valmistasin Ashley silmalaud ette aluskreemiga Eye Fidelity Primer, mis on mõeldud vaid laugudele ning tagab silmameigi püsimise ning ei lase sellel vagudesse vajuda. Seejärel kandsin näo T-tsoonile matistavat aluskreemi Mattifying Face Primer, mis ei lase näol läikima minna ning loob täiusliku aluspinna ülejäänud meigile. Silmalaugudele kandsin sügavuse andmiseks kahte erinevat päikesepuudri Solar Flair Bronzing Powder tooni ‒ tooni Sheer Tan kandsin laugudele ning tooni Golden Honey silmavakku. Silma sisenurka ning lau keskossa kandsin heleduse andmiseks lauvärvi Infinite Impact Eye Colour tooni Chin Chin.

Võrgutava pilgu loomiseks keskendusime ülemisele ripsmejoonele. Raamistasin Ashley silmad laineri Drama Cream Eyeliner tooniga Pitch Black ning pehmendasin joont silmapliiatsi Soft Kajal Eye Pencil tooniga Rich Cocoa. Ülemiste ripsmete värvimisel läks käiku ripsmetušši Control Chic Mascara toon Deep Black, ripsmejoone välisnurka lisasin lainerijoone rõhutamiseks väikeseid Individual Lashes ripsmetutikuid. Ashley kulmude loomulikku kuju rõhutasin kulmupliiatsiga Superfine Browliner ja joont pehmendasin kulmuvärvi Brow Perfector tooniga Caramel.

Seejärel asusin taas meigipõhja kallale – hajutasin lameda otsaga pintsliga nahale vedelat meigikreemi All-Day Liquid Foundation ning muutsin silmaaluseid värskemaks peitekreemiga Cover-Up Concealer. Põsesarnadele, ninajuurele, ülahuule kontuurile ja kulmuluule kandsin täpikestena helenduskreemi Halo Illuminiser toone Delicate Pearl ja Champagne Gold, mis hajutasin pisarakujulise meigisvammiga. Sarnaluude kontuurimiseks ning nahale päikese poolt suudeldud ilme andmiseks kasutasin päikesepuudri Solar Flair Bronzing Powder tooni Sheer Tan. Seejärel kandsin põskedele õrna pintslitõmbega auhinnatud põsepuna Pure Radiance Powder Blusher tooni Vintage Red, samuti kandsin ruuži oimukohtadesse. Läike tugevdamiseks tõmbasin sama lehvikukujulise pintsliga põsepunale õhukese kihi lauvärvi Impact Eye Colour tooni Chin Chin. Meigipõhja viimistlesin puudriga Velvet Matte Loose Powder, mida kandsin Ashley T-tsoonile.

Planeerisime, et Ashley huuled on meigi võti ‒ oli lihtne otsustada, et värvime huuled kleidiga sarnanevat tooni. Kasutasin kreemja huulepulga Cream Colour Lipstick toone Candy Apple ja Marooned.  Tupsutasin huulevärve umbes 4 korda kergelt üksteise peale ning eemaldasin üleliigse värvi salvrätikuga kuni saavutasin põneva hajutatud tulemuse, mis sarnanes kleidi punasele materjalile.“

Jaga
Kommentaarid