Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Päästke Willy Kalatooted toob turukülastajatele parima valiku Peipsi kaluritelt. Meie tootevalikust leiab kindlasti Peipsile omased kalaliigid nagu koha, haug, latikas, rääbis. Samuti leiab meie valikust käsitööna valmistatud kalatooteid. Industriaalajastule vastulöögiks pakume tõelist suitsukala, mis valminud traditsioonilises kiviahjus, ehtsas lepasuitsus.

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Ootused on suured. Tegemist on siiski Eestis ainulaadse ja modernse turukontseptsiooniga, kust võiks leida parima ja värskeima valiku toidulauale perenaisest tippkokani.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?

Meid võlub uudne lähenemine, mis võiks tuua turul kauplemise ja ostude sooritamise taas au sisse. Kauplejatele on tagatud arvatavasti parimad tingimused Eestis, mistõttu pakutava kauba kvaliteet ja usaldusväärsus on kõrge.

Miks saab Teie kauplus olema üks ägedamaid sellel turul? 

Meie visioon on olnud algusest peale tuua Harjumaale killukest Peipsit ja selle parimaid ande. Meie endi valmistooteid ei leia kuskilt mujalt jaekaubandusest ning oma tulevastele klientidele soovime pakkuda toodangut lähtudes kahest lihtsast printsiibist: usaldus ja traditsioonid. Meie ettevõtmise taga seisab igati vahva ja nooruslik meeskond, kes väidab, et kala on parim. Lisaks sellele pakume juba täna oma praegustele klientidele samal territooriumil, Depoo toidutänaval, sellest samast toorainest ehk kohafileest traditsioonilist Inglismaa rooga Fish&Chips, mis eesti keeles tähendab kala ja krõbekartuleid, lisaks imemaitsvaid kalaburgereid.

Jaga
Kommentaarid