Mida hakkab Surfcafe Balti Jaama Turul pakkuma?

Surfist ja seiklustest inspireeritud Surfcafe on loodud, et sõbralikud inimesed saaksid kesklinnas lahedalt head ja kvaliteetset kohvi nautida. Koostöös heade sõprade ja partneritega nagu Coffee People ja Kalamaja Pagarikoda suudame pakkuda puhast kohvikvaliteeti ning imetabast pirukavärskust. Meie kohvioad on hoolikalt valitud ning eeskujulikult röstitud. Viimase garanteerib Coffee People´i aastatepikkune kogemus, mida Eesti kohvisõbrad juba väga hindavad. Pakume legendaarset espressobaari menüüd ning sealhulgas ka puhtamaitselist Chemex´i ja kohvi V60 valmistusmeetodit. Sõbrad kõrvalasuvast Kalamaja Pagarikojast toovad meieni hommikuvärsked pirukad ning saiakesed. Viimased ei saa kunagi olema meie juures sügavkülmast võetud ja soojendatud, valedele ehitatud poollahendused. Kas mainisime, et meil on menüüs ka lapsikult rõõmus ja ülimaitsev pehme jäätis, otse masinast, otse vahvlisse? Viimasele hakkavad kindlasti järjekorrad tekkima nagu kunagi üheksakümnendatel Raekoja platsil. Võta juba kohe sappa!

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Ootame palju uusi sõpru ja rohkelt häid emotsioone! Usume, et uus turg on täiesti midagi uut ning teistsugust, samas veidike armsalt ja omanäoliselt nostalgiline. Siin ei ole reas palju igavalt haigutavaid ettevõtteid nagu tavalises keskmises Eesti kaubanduskeskuses.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?

Valisime Balti Jaama Turu esimeseks Surfcafe ankrukohaks just seetõttu, et väärikas asukoht, põnev kontseptsioon koos värske arhitektuurilahendusega on loonud meeldejääva ja huvitava turuansambli. Definitsioonile “turg” tekib avamishetkest kindlasti nüüd linnainimestele uus tähendus. Turg liidab vanalinna ning Põhja-Tallinna ühes rütmis hingavaks piirkonnaks, mida on kaua oodatud.

Miks saab olema Teie espressobaar kõige ägedam sellel turul?

Sest me teame, et maitsvat kohvi ei hakka mitte kunagi saama tanklast ega lihtsast nupuga masinast, kus puudub igasugune maitsenüanss. Meie baristad on Eesti parimate poolt väljakoolitatud kompromissitud kohvientusiastid. Surfcafe leti juures unustad sa viivuks ennast, võtad argipäevamaski eest ning satud maitserikkasse kohvimaailma – see saab olema puhkuse hetk ja puhkuse maitse!

Jaga
Kommentaarid