(neljale)

  • 4 täisteratortiljat
  • 4 sl toorjuustu
  • 4 sl punaseid konservube
  • 4 tl konservmaisi
  • 1 avokaado tükeldatud viljaliha
  • 4 peotäit salatisegu
  • 8 kirsstomatit
  • 2 sl hakitud rohelist sibulat
  • lutserniidusid
  • soovi korral pisut värsket hakitud tšillit või konserveeritud jalapenopipart
  • kastmeks 1 dl paksemat jogurtit, mis maitsestatud sortsu sidrunimahla, soola-pipra ja maitserohelisega

Nõruta oad sõelal ja loputa jooksva vee all. Määri tortiljale toorjuust ning kata kolmandik täidise koostisainetega. Voldi äär üle täidise, keera küljed peale ja rulli tihedalt kokku. Serveeri jogurtikastmega.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta mainumbris.