Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?
Meil on plaanis hakata Tallinnas pakkuma konkurentsivõimeliste hindadega suurepärast kalavalikut. Tootevalikus saavad olema kõikvõimalikud värsked, kuumsuitsutatud, soolatud, külmutatud ja marineeritud kalatooted, lisaks kalamarjad ja mereannid ning seda nii tavakliendile kui ka nõudlikumale klientuurile. Peamine koostööpartner on suur Saksamaa ettevõte Ikroff, mis pakub Alaskalt pärit lõhe- ja forellifileed, nende kalamarja, keta kalamarja ja palju muud põnevat. Lisaks pakume näiteks Peipsi järvest püütud vinnutatud särga, tinti, koha, latikat ja neid kõiki ka erinevates maitsvates marinaadides. Õllesõprade rõõmuks hakkab meilt saama ka snäkkide moodi kuivatatud kala.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?
Antud piirkonda kavandatud arendused, selle laiendamine ja moderniseerimine on ajendanud ka meid võtma vastu otsuse oma äri laiendamise osas. Leiame, et siinsel piirkonnal on palju perspektiivi mitte ainult meie ärile, vaid kogu ümbruskonnale üleüldises mõttes.

Miks saab Teie kauplus olema turu parim? :)
Loomulikult näeme me end kalatoodete müügi valdkonnas selle suurima esindajana. Meil on turul suurim kalamüük, lisaks on meil piisavalt kogemusi erinevate kalatoodete osas ja samuti omame suurt hulka usaldusväärseid partnereid-tarnijad, kes võimaldavad meil pakkuda mitmekesist ja huvitavat kalavalikut väga erinevale klientuurile. Ootame kõiki keskuse avamisele ja püüame külastajaid kindlasti meeldivalt üllatada!

Jaga
Kommentaarid