Riid sai alguse septembris 2014, kui Taylor Swift teatas ajakirjale Rolling Stone, et tema hittlugu „Bad Blood“ on ühest teisest popstaarist, kes olevat püüdnud Taylori tuuri saboteerida, palgates ta taustatantsijad endale. Nimesid ta ei nimetanud, kuid fännid jõudsid kiirelt järeldusele, et jutt käis Katy Perryst. Lisaks on mõlemad naised olnud suhtes muusik John Mayeriga.

Laulu „Swish Swish“ sõnad on ründavad ja vihjavad Taylorile, kuid ei maini teda nimeliselt. Jutusaate „Tonight Show“ saatejuht Jimmy Fallon küsis eile õhtul Katylt, kas laul on kellestki, keda me tunneme. Katy jäi vastusega diplomaatiliseks: „Minu meelest on see heaks hümniks, mida kasutada, kui keegi püüab sind maha suruda või kiusata. See on vabastus kõigest negatiivsest, millest sulle kasu ei ole.“

Kurjad keeled räägivad, et Katy Perry oli sunnitud avaldama loo, mis tülile hoogu annaks ja temale tähelepanu tõmbaks, sest esimesed kaks singlit „Chained to the Rhythm“ ja „Bon Appétit“ Katy uuelt albumilt „Witness“ erilist edu ei saavutanud.

Jaga
Kommentaarid