Oletame, et oled üksi kodus. Totaalne vaikus. Välja arvatud linnud ja mändide müha. See on hetk, kus käsi ei tõuse telekapuldi järgi haarama. See on hetk, kus maailma sündmused ei saa kuidagi mõjutada sinu meelerahu. Jah, see on Nõmme. Täpsemalt Pääsküla raba looduskaitseala kõrvale rajatud Ilmarise 3 korterelamud, mis võluvad oma imelise asukoha ja ruumikate kodudega.

SUURED KORTERID SUURTELE PEREDELE

Ilmarise elamupiirkonna korterid on justkui väiksed majad, mis täidavad kõik minimajale omased funktsioonid, ent samas ei kaasne eramaja ülalpidamisega seotud kulutusi. Arenduse kontseptsiooni eripära ongi see, et tegemist on tõeliselt suurte korteritega (52–136 m²). Sarnases hinnaklassis suurepinnalist elamist Nõmmele leida on pea võimatu. Kahetasapinnalistel korteritel on avarad magamistoad. Pesemisruumid asuvad nii esimesel kui teisel korrusel ning enamus korterites on saun. Kõigil kodudel on rõdu ja terrass. Kuna korterid on ehitatud läbi maja, saavad rõõmu tunda nii hommiku- kui õhtupäikese armastajad.

Kodust välja minnes avanevad jalutamis- ja sportimisvõimalused. Jooksurajad ja jalutusteed asuvad arendusest paari sammu kaugusel Pääsküla raba kaitsealas. Nõmme metsarajad sobivad ideaalselt jooksmiseks, pere või koeraga jalutamiseks ning rattaspordiks. Lähedusest leiab ka mänguväljaku, skate park’i ja vaatetorni.

PIIRKONNA UHKUS

Ilmarise 3 elamurajoon asub looduskaunis kohas, eemal liiklusmürast, ent siiski on kõik esmavajalik jalutuskäigu kaugusel: bussi- ja rongipeatus, kauplus, apteek, huviringid lastele (Nõmme muusikakool ja Nõmme noortemaja), koolid (kahe kilomeetri raadiuses neli kooli: Nõmme gümnaasium, Pääsküla gümnaasium, Nõmme põhikool, Kivimäe põhikool) ja lasteaed (1,8 km raadiuses viis lasteaeda: lasteaed Nõmmekannike, lastesõim Mõmmik, lasteaed Männimudila, Rännaku lasteaed ja Lauliku lasteaed). Uuest kodust jõuab Tallinna kesklinna autoga 20 minutiga, Tallinna elanikele tasuta rongiga vaid 10 minutiga.

TURVALINE JA ROHELUSEGA ÜMBRITSETUD

Nõmme on üks turvalisemaid piirkondi Tallinnas. Südamerahu ja kindlustunne, et sinu kodu ja lapsed on kaitstud ööpäevaringselt, on väärtuslikum kui kõik muu.

Sissepääsudeni viivad jalgteed ja elamute lähiümbrus on mõeldud ainult jalakäijatele või jäetud rohealaks. Lähima hoone ja tänava vahele jääb umbes 25 meetri laiune haljasala. Avatud õuealale on paigutatud istepingid, sissepääsude juurde jalgrattahoiuraamid ja rajatud on ka mänguväljak. Viis mururestidele rajatud ja tänavakividega markeeritud parkimisala on paigutatud juurdesõidutee äärde, jättes elamute vahetu läheduse autovabaks. Grupeeritud korterite ühised sissepääsuhallid on piisavalt avarad, et seal saaks hoida jalgrattaid või lapsevankreid.