Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Uuel Balti Jaama Turul avas Eesti Optik OÜ juba oma 20. kaupluse. Oleme vanim kodumaine optikaga tegelev ettevõte ja pakume suures valikus prilliraame, -klaase, päikeseprille, kontaktläätsesid ja muid optikatooteid selle ala maailma parimatelt tootjatelt. Lisaks oleme paljude brändide maaletoojad, nende hulgas Prantsusmaa firma Look Vision brändide Le Ducat, New Man, Xenith, Le Tanneur, Crobs ja Georges Rech. Esindame ka Itaalia suurfirmade optikatooteid, kuhu kuuluvad tuntud brändid nagu Trussardi, Opera, Calvin Klein, Salvatore Ferragamo, Valentino jt.  

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Usume, et Balti Jaama Turg saab populaarseks kohtumis- ja ostlemispaigaks väga erineva elustiiliga inimestele. Loodame, et turule leiavad tee nii endised Balti Jaama Turu püsikliendid kui ka paljud uued kliendid ning kahtlemata kohalikud elanikud.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turg on esimene omalaadne Eestis ja usume, et selline uus kontseptsioon toob kokku põnevaid inimesi, kes sobivad hästi meie klientideks. Balti Jaama Turg asub kiiresti arenevas ja aina atraktiivsemaks muutuvas piirkonnas, kus näeme suurt potentsiaali. Siia saab mugavalt nii rongijaamast kui sadamast, seega loodame näha palju turiste. Meie eesmärgiks jääb seega teha kvaliteetsed prillid võimalikult paljudele erinevatele klientidele kättesaadavaks. 

Miks saab Teie kauplus olema kõige ägedam sellel turul? :)

Eesti Optika kaupluses töötavad oma ala spetsialistid, kes abistavad kliente sobivate prillide valimisel. Koostöös meie spetsialistiga saab klient endale prillid, mis on valmistatud spetsiaalselt tema silmade eripärasid arvesse võttes. Oleme erilist tähelepanu pööranud tootevalikule. Sealt leiavad endale prilliraamid nii noored kui vanad, nii tagasihoidliku kui ka julge stiiliga kliendid. Prillide hinnaklass on paindlik ning lisaks üllatame igakuiselt sooduskampaaniatega. Lisaks on meie kaupluses prillitellijale nägemiskontroll alati tasuta!

Jaga
Kommentaarid