Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Firma Looduse Abi peamine deviis – „Tervisepood kogu perele“ – ei saa enam paremini kajastada oma tegevusvaldkonda. Kauplusest leiab rohkem kui 2000 erineva kauba tervise ja ilu tarbeks: tervisliku toitumise tooteid, hooldavat looduskosmeetikat, ravimtaimi, suurepäraseid teesegusid ja palju-palju muud. Üle 70% sortimendist on võimalik osta ainult meilt – neid kaupu ei leia ühestki teisest Eesti kauplusest.

Meilt saate omandada funktsionaalse toitumise tooteid: putrusid, toidukliisid ja -kiude, kisselle, toidulisandeid, linaseemne- ja seedripähklitooteid, külmpressitud looduslikke toiduõlisid linaseemnetest, seedripähklitest, astelpajust, kõrvitsaseemnetest jt, taimeteesid ja teesegusid, mahe- ja vegantooteid, samuti looduslikku hooldavat kosmeetikat, eeterlikke õlisid, massaaživahendeid, aplikaatoreid ja palju muud. Eestis pakub Looduse Abi kõige laiemat valikut Siberi ja Altai tervisetoodetest, millede kasulikkust ja tervistavat jõudu on raske ülehinnata. Lisaks on kogu kaup sertifitseeritud vastavalt Euroopa Liidus kehtivatele normidele.

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turu uues formaadis avamisest ootame, et sellest saaks armastatuim ostukoht nii Tallinna linna ja Eesti elanikele kui ka välismaistele külalistele. Ootame endale külla inimesi, kes suhtuvad tõsiselt enda ja oma lähedaste tervisesse, kes jagavad meie tervisliku toitumise põhimõtteid, kes usuvad looduse ja looduslike toodete tervistavasse jõudu ja keda huvitavad enesehoolduse uudiskaubad. Samuti ootame, et turule ilmuksid uued müügipunktid huvitavate kaupade ja teenustega, mis muudaksid turu tervikuna väga ligitõmbavaks ja trendikaks kohaks.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?

Olgugi, et praegu on meil kauplusi rohkem kui 20 üle kogu Eesti, sai kõige esimene kauplus avatud 2002. aastal just Balti Jaama Turul ning kõigi nende aastate jooksul on see olnud üks külastatavamaid ja rentaablimaid meie kauplustest. Teisisõnu on see kauplus otseselt seotud meie ajalooga. Lisaks loodame, et uuel turul on kõik vana turu parimad küljed säilitatud ja sealjuures peab uus turg ajaga sammu ning vastab külastajate soovidele ja vajadustele.

Miks saab Teie kauplus olema kõige ägedam sellel turul? :)

Meie kauplused on alati silma paistnud oma ainulaadse valiku ja kõrgete teadmistega müüjate-konsultantide poolest, rääkimata juba aastatepikkusest töökogemusest. Meie müüjad on alati tähelepanelikud külastajate vajaduste ja nõudmiste suhtes ning soovitavad meeleldi kliendile, milline kaup või toode sobib ühele või teisele inimesele rohkem. Lisaks jälgime hoolikalt uudistoodete pakkumisi ja kui ilmub midagi trendikat või huvitavat, võtame kohe selle toote endale müüki – seetõttu on meil alati midagi, millega ostjat üllatada ja rõõmustada.

Jaga
Kommentaarid