Ametilt olen kujundaja. Elan koos kolme lapse, kahe kassi, ühe koera ja ühe eksabikaasaga. Kipun agaralt oma arvamust avaldama, samas on eneseväljendusega tihti probleeme, kipun asju kordama, vaidlemist ei talu, kirjutada ei oska ning muudan oma arvamusi keskimiselt kaks korda nädalas. Väga tõsiselt kogu mu juttu võtta ei tohiks, kõigele lisaks kipun olema liialt irooniline nii enda kui teiste suhtes. Vaata ka maikadotblog.wordpress.com.

Ma olen naine. Täiesti tüüpiline naine, kes igal kevadel hakkab mõtlema, kuidas oma eelmise suve kleitidesse ära mahtuda. Või siis mitte mahtuda ja osta uus garderoob. Noh, jätame selle viimase varuvariandiks, esmalt proovime teha midagi selleks, et ära mahtuda.

Mul on teile pakkuda kolm väga head salenemisnippi. Need on mu isiklikud, kõigile samad asjad kindlasti ei mõju või mõjuvad hoopis vastupidiselt. Võid kodus proovida küll, aga ainult isiklikul vastutusel.

1. Lase hammas välja tõmmata. Töötab ideaalselt paar-kolm-neli päeva. Mitte midagi korralikku süüa ei saa. Smuutit võid läbi kõrre tõmmata, aga kui sa oled lihasööjast mõnuleja, siis ei viitsi kaua seda smuutit luristada. Parem oled veidi elus ja hambaarstides pettunud, kirud vaikselt pomisedes arvutiekraani taga ning kilod lähevad. Vist. Loogiline ju oleks. See on siis lühiajaline dieet, kui vaja kiiresti keskkooliaegsesse vormi saada (olen kuulnud, et see vorm on väga ihaldusväärne, endal puudub kogemus).

2.  Armu ära. Veidi keerulisem ettevõtmine kui punkt üks, kuid töötab ka ideaalselt ning isegi vist kauem kui mõned päevad. Aga see on nüüd nipp, mis ei sõltu üldse sinust. Sa võid pikalt oodata ja tahta, et nüüd armuks, aga no ei õnnestu. Ja siis äkki, põmaki, jumal teab kustkohast ja miks, oledki armunud. No loomulikult täiesti valesse inimesse, absoluutselt iga jumala kord, see ei muutu iial, ikka ja jälle valesse inimesse, kuid see on juba teine teema. Tunne on olemas!

3. Ole stressis. Vot see on nüüd kõige parem pakkumine. Kui hästi läheb, siis mõne kuuga kaob terve hunnik kilosid. Mine lahku inimesest, keda sa tegelikult siiski armastad ning kes armastab sind ka, loe talle ette kõikvõimalikud süüdistused, mis pole antud inimesega üldse seotud, ja nagu nispsti! Poole aastaga 10 kilo läinud! Peeglisse vaadates paistab sealt ideaalne sina. Noh, see et sa ei taha sel perioodil peeglisse vaadata ja sul on nendest kilodest täiesti savi, on juba teine teema. Mis oli meie eesmärk? Novot, eesmärk täidetud, kleit läheb selga. See töötab mul isiklikult kõige paremini, just pikaajalise dieedina. 

Need on nipid, mis mul enda peal järgi proovitud ja ainsana töötavad. Kõikvõimalikud söögiga piiramised või muu selline, mida toitumisspetsialistid soovitavad... noh. Muidugi ka need toimivad eriti sihikindlate ja tugevate inimeste peal, kuid mina paraku sinna ei kuulu.