Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?
Apotheka avas uuel Balti Jaama Turul uue apteegi, kust reisijad ja kohalikud elanikud saavad kiirelt häid ja kaasaegseid nõuandeid oma terviseküsimustele ning vajalikke retsepti- ja käsimüügiravimeid ja muud apteegikaupa.

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?
Usun, et uus turg ei ole koht, kust kiiruga rongilt bussile või trammile joostakse, vaid see saab olema meeldiva õhustikuga ajaveetmise paik, mida ka linnainimesed niisama külastavad, ilma kuskile kiirustamata.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?
Apteegist on inimestele kõige rohkem kasu siis, kui selle asukoht on mugav – seega peab apteek asuma seal, kus on inimesed. Uus Balti Jaama Turg on kindlasti selline koht! Ei saa ka salata, et armastame apteekritena ka ise väga hea meelega turul värskeid puu- ja juurvilju hankimas käia ning otse kauplejatelt häid toiduvalmistamise nippe uurida. Ka rongiga sõidame hea meelega, nii et apteegi avamine just siin on meie jaoks omamoodi vajaliku ja meeldiva ühendamine – mitte igaühel ei avane elu jooksul sellist võimalust!

Miks saab Teie ettevõte olema kõige ägedam sellel turul?
Hea apteegi hindamise kriteeriumiks ei ole mitte vilkuvad tuled ja ägedus, vaid professionaalne nõustamine ja lai sortimendi valik, seda nii apteegikosmeetika, loodustoodete kui ka ravimite osas.

Jaga
Kommentaarid