Võtsin Clear Brain toidulisandit kolm kuud ja võin öelda, et see tuli minu ellu õigel ajal. Tulemusi hakkasin märkama kuskil pooleteise kuu pärast. Kõige suurem muutus, mida täheldasin, oli suurenenud keskendumisvõime. Tunnistan, et tihtilugu näiteks raamatut lugedes, kui tuli ette mõni igavam olustikukirjeldus, kippusin raamatu käest panema ja näiteks hoopis Instagrammi scrollima. Selline tähelepanu hajumine ja püsimatus tegi mind mõneti murelikuks, eriti kuna veel umbes seitse aastat tagasi mul sellist probleemi üldse polnud.

Clear Braini puhul meeldib eriti see, et ma tean, et ei võta mingit keemiat sisse oma ajukeemia muutmiseks, vaid tarbin hoopis taimseid koostisaineid.  Clear Brain tabletid sisaldavad erinevaid taimseid ekstrakte, vitamiine ja joodi. Jood aitab kaasa normaalsele närvisüsteemi talitusele. Samuti on tablettides foolhape ja viis erinevat B-grupi vitamiini, mis aitavad vähendada väsimust ja kurnatust.

Nüüdseks on mu  hüplik tähelepanu ja keskendumisraskused õnneks kadunud. Samuti on need tabletid hästi mõjunud hommikusele ärkamisele. Tõusen selge ja puhanud peaga, täis energiat ja tahet uuele päevale vastu astuda.

Kui tunned mõningast tüdimust, hajali olekut või on sul raskusi keskendumisega, siis enne kangema kraami poole pöördumist proovi ära looduslik taimedest tehtud Clear Brain toidulisand. Mind see aitas.

Clear Brain on saadaval kõikides apteekides ja veebipoes, mille leiad SIIT!