• 5 portobelloseent
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 0,75 dl oliiviõli
  • 1 tl meresoola
  • musta pipart
  • 1 tl hakitud värsket rosmariini
  • poole sidruni mahl ja pisut riivitud sidrunikoort

Eemalda seentelt jalad ja puhasta vajadusel seenekübarad. Sega muud koostisained marinaadiks kokku ja pintselda seened sellega mõlemalt poolt. Kalla ülejäänud marinaad seentele ja lase 30 minutit maitsestuda. Grilli keskmisel kuumusel mõlemalt poolt paar minutit ning pintselda grillimisel seeni marinaadivedelikuga. Valmis seentele puista värsket rosmariini ja pigista veel pisut sidrunimahla.

Samamoodi võid valmistada ka šampinjone!

Grillitud portobello sobib hästi ka näiteks taimse hamburgeri täidiseks või katteks ciabattaviilule.

Retsept esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta juuninumbris.