Mida naised teevad, et olla atraktiivsed? Mina ei tea. Meigivad? Käivad trennis ja käituvad kuidagi teistmoodi, kui nad tavaliselt käituvad? Räägivad midagi, mis võib-olla ei ole päris tõsi. Ostavad riideid, mida suures plaanis ei ole otstarbekas osta: liiga kalleid, liiga brändikeskseid. Söövad kogu aeg salatit, sest kõik atraktiivsed naised söövad hästi palju salatit. Salati kõrvale joovad vett või kohvi, aga mitte kunagi limonaadi, sest seal on nii palju suhkrut.

Kindlasti ei väsi atraktiivne naine mainimast, et ta on dieedil või paastub hetkel. Atraktiivne naine käib söömas kohtades, kus pakutakse kõike gluteenivabalt ja on olemas ka veganimenüü, sest tänapäeva atraktiivne naine on kindlasti loomade poolt. Tellides küsib atraktiivne naine üle kogu menüü koostisained ja tahab need ise omavahel paremini sobitada, sest mida see kokk üldse teab. Ta jätab mulje, et on käinud Londonis ja Berliinis söömas sellistes kohtades, kuhu ka teil tasuks kindlasti minna, sest te ei tea, kuidas asjad maailmas käivad.

Atraktiivne naine teeb kindlasti trenni, mitte sporti. Jookseb atraktiivsetes riietes nii muuseas üheksateist kilomeetrit ja tegelt ka paistab, et see ei tekita talle muret. Seejärel sööb jälle neli kalorit ja läheb kuhugi, kus oleks vaja rohkem kaloreid kulutada.

Jaga
Kommentaarid