Jäär

Juba praegu on Jääral suveks nii palju plaane, et nende kõigi teostamiseks peaks suvi kestma kauem kui kolm kuud. Ja iga päev toob kaasa veel uusi plaane ja seniste laiendusi! Kes teeb, see jõuab. Juuni läheb hooga käima ning kätkeb palju emotsioone ja ettevõtmisi. Suurem osa kuust on küllalt meeldiv ja edukas, kuu viimased päevad toovad aga kaasa äikesetormid suhetes. Paraku jagub probleeme ka juulisse ning alles august toob kaasa tõelise elu- ja saavutusrõõmu.

Suhted. Kui kuulud Jäärade hulka, kelle süda sel kevadel kiiremini põksuma hakkas, tunned oma suhtest ilmselt väga suurt rõõmu. Seda saab öelda ka paljude kauases suhtes olnud Jäärade kohta. Sulle omaselt tahad koos kaaslasega väga palju teha, luua ja korraldada, see aga võib teie suhet murendada ja hapramaks muuta. Ehk oleks abi lihtsalt koos oldud ajast? Eriti juunis võib ühine mittetöine nädalalõpp imesid teha. Kõige keerulisem suhtekuu on juuli, mil aega ja kannatust napib isegi endaga suhtlemisel, saati siis veel teistega. Kõige mõnusamaks suhtekuuks seevastu kujuneb august, mil kõik laheneb otsekui võluväel.

Puhkus ja raha. Tegemist on huvitava suvega: kui on hea, on hea nii puhata kui ka töötada, ja kui ei ole hea, siis pole kuskil kuigi hea. Juunipuhkuse ajal on hea ülejäänud suveks akusid laadida, samuti on juunis suurepäraseid võimalusi lähedastega koos olemiseks ja kvaliteetse aja nautimiseks. Juhet päris seinast välja tõmmata ei õnnestu, kuid töö teeb pigem rõõmu. Juulipuhkuse võiks kavandada suhteliselt iseseisva ja peamiselt endast sõltuva. Kõige õnnelikum puhkusekuu on ilmselt august. Raha liigub sisse ja välja, kuid mõistliku majandamise korral pole vaja puudust karta.

Ilu ja tervis. Sinu kaitseplaneet Marss hoiab sinu mõtted kärmes liikumises, tunded aga veelgi kiiremas. Emotsioonide kaitsmine teeb sulle palju head, hoides sind peavalude ja seedehäirete eest.

Sõnn

Paljudele Sõnnidele kujuneb suvi väljakutsete poolest rikkaks. Mida enam ilmutab Sõnn avatud meelt ja koostöövalmidust, seda paremini kõik õnnestub. Kindel tee ebameeldivuste tekkeks on kuulutada oma tõde ülimaks või, veelgi hullem, üritada enesele vale abil paremaid positsioone kätte võidelda. Juuni on täis meeldivaid elamusi ja peamiselt toredaid inimesi. Üldse teeb reisimine sel suvel palju rõõmu, aga raha ja dokumente tuleb hoida erilise hoolega. Augustis täituvad kinnisvaraga seotud unistused.

Suhted. Headel suhetel on sel suvel sinu elus väga oluline koht. Kui hinges puhuvad romantilised tuuled, veedad väga õnnelikke aegu nii oma väljavalitu kui ka sõprade ja sugulastega. Juunis liigud meeleldi kohtades, kus oled tundnud tugevaid tundeid, meenutad olnut ja seod mälus kinni kunagi lahtiseks jäänud niidiotsi. Juuli on imeline aeg armastuseks, seksiks, pikkadeks vestlusteks ning huvitavalt veedetud ajaks, augustis oled meeleldi kodusel lainel ja külastad sõpru.

Puhkus ja raha. Läbi suve leiad häid võimalusi nii koduseks puhkamiseks, kultuuriürituste nautimiseks kui ka lühemateks ja pikemateks reisideks. Parimad reisiajad on juuni algusest juuli keskpaigani. Kõige õnnelikum puhkuseaeg on juuli. Augustipuhkuse võib neelata iha kolida või remonti teha – samas oled ise sellega väga rahul. Rahaga pead olema konservatiivne: püüa kulutada vähem, kui teenid. Samuti proovi hakkama saada enese teenituga, siis ei teki raha pärast lahkarvamusi.

Ilu ja tervis. Oled ilus ja heas vormis ning mõlema üle päris uhke. Võtad mõnuga osa nii pidudest kui ka sportlikest üritustest, varudes mõlema jaoks uusi riideid ja viimase peal varustust. Liikumisharrastuse peale sa eraldi mõtlema ei pea, sest viibid meeleldi vabas õhus ja liigud suure rõõmuga. Iga metsaskäik ja mere ääres käimine on korraga nauding nii hingele kui ka kehale.

Kaksikud

Algamas on helde suvi, mis pakub Kaksikutele ohtralt elurõõmu, saavutusi, põnevaid kohtumisi ja lahedaid inimesi, paraku vahepeal ka hetki, mil elu väga ilus ei paistagi. Tõsi küll, veidi hiljem näib rõõm just nende tõttu suurem ja säravam. Juuni annab võimaluse lisaks sünnipäevalustile ka elu ja iseenda mõtestamiseks, emotsionaalseks inventuuriks – on aeg vaadata üle, mis on tehtud, mis teoksil ja kellega oma plaane teostada. Kaksikute elu üheks märksõnaks on praegu toetavad ja usaldusväärsed kaaslased.

Suhted. Sünnipäevapidustusi jagub jaanipäevani ka neil, kelle tähtis päev oli mai lõpus. Sõlmuvad mitmed uued kokkulepped, samuti saavad alguse ja jätkuvad head kauased sõprussuhted. Juuli suhete seisukohast nii hea ei tule – sina oled rahutu ja veidi justkui liimist lahti, sama tundub käivat ka teiste kohta. Väga hea suhtekuu on aga august. Probleemid on esimese dekaadi lõpuks lahenenud ja sul on aega nautida toredate inimeste seltskonda.

Puhkus ja raha. Juunipuhkus kujuneb seltskondlikuks nii tööl kui ka puhkusel, nii et kokkuvõttes oled ikka nii tegutsenud kui ka puhanud. Juulis väga hästi välja ei puhka – kord on vaja lahendada pakilisi tööküsimusi, siis on tarvis midagi juurde õppida, siis teise riiki kiirustada – sebimist on palju, kuid rõõmu ka. Väga mõnus puhkusekuu on august, kus jõuad teistega koos veedetud aega nautida. Jaanipäevast augusti esimese veerandi lõpuni on rahaasjad küllalt kriitilised, suuri probleeme siiski ei teki. Reisimiseks on head kõik suvekuud.

Ilu ja tervis. Sinu kaasasündinud stiilitaju on su ustav kaaslane – näed välja väga originaalne ja kaunis! Ettevaatlik tasuks olla päikeselise ilmaga lõuna ajal looduses viibides. Su nahk on tavapärasest veelgi õrnem ja põletus kerge tekkima. Samuti võiksid kaitsta juukseid otseste päikesekiirte eest, eriti kui sul on loomuldasa kuivad juuksed. Hoia pahkluid ja kanna turvalisi jalatseid!

Vähk

Paljude Vähkide suvi on küllalt töine ja samas ka väga loominguline, pakkudes pea kõikidesse päevadesse nii rõõmu oma tublidusest kui ka põnevaid ideid. Vähi abi vajavad korduvalt nii pere, suguvõsa kui ka sõbrad. Vahepeal lausa nii innukalt, et Vähil napib aega enda jaoks. Kokkuvõttes on suvi siiski soodne periood – jälle üks hoolega loodud platvorm, millelt edasi liikuda.

Suhted. Juunis jätkuvad suhteseisud üsna samamoodi nagu mais. Oled küll valmis olema romantiline, kuid kedagi taga ajada ei näe sa põhjust – iseenda asjadega tegelemist on enam kui küll. Juuli algul ähvardab nii mõnigi riid. Sedapuhku on ausatest väljaütlemistest kasu: pärast on õhk puhtam ja suhe selgem. Tülide ennetamine on võimalik, kui rahateemad on omavahel ausalt ja sõbralikult lahti räägitud ning mõlemad täidavad kokkuleppeid. Väga heaks suhtekuuks kujuneb august, hea on koos tegutseda ja teineteist toetada, samuti on abivajajate eest hoolitsemine kahekesi meeldivam kui üksi.

Puhkus ja raha. Parimat puhkusekuud on keeruline määrata, sest sinu töine vorm ja väljakutsed on erksad kogu suve jooksul. Võib-olla oleks parim hoopis puhkuse jagamine eri kuudesse, samuti ettevõtmiste sättimine ka tavalistesse nädalavahetustesse ja tööpäevade õhtupoolikutesse. Juunis, eriti kuu algul tasub lubada endale privaatset aega, juulis avastada mõnd kaunist linna ning augustis nautida loodust. Juuli lõpul võib rahaseis tuntavalt paraneda, see aga vajutab pitseri augustile, mil püüad oma elujärge veel paremaks muuta.

Ilu ja tervis. Juuni algul tasuks tervisele pöörata palju tähelepanu, eriti kui kevadel oled olnud haige või kurnatud. Juulis kingi enesele kauneid hetki Eestimaa looduses. Mine vaata, kuidas tõuseb päike rabajärvest või kuidas kuu merre veereb, tunneta lõhnu ning aja liblikaid taga. Mõju tervisele on uskumatult hea! Kõige mõnusamaks kuuks kujuneb august ja suve lõpule jalutad vastu rahulolust pakatades.

Lõvi

Lõvi suvi on väga eripalgeline. Võimalikud on nii märkimisväärne edu kui ka märkimisväärsed pahandused. Viimaste vältimiseks on soovitatav kuulata vahepeal mitte-Lõvist sõbra või koostööpartneri nõuandeid. Juuni on kuni jaanipäevani kuninglikult hea aeg, mil kõik Lõvi head omadused leiavad väärilist hindamist. Lugupidamist, armastust ja luksust jagub tööle, koju ja ühiskondlikku tegevusse.

Suhted. Oled hinnatud partner väga erinevates valdkondades ning ka ise oma väärtustest teadlik. Juuni on hea aeg tunneteks ja seksiks, samuti mõnusateks sõbrasuheteks ning ühiseks maailma parandamiseks. Kahjuks kistakse kuu viimasel nädalal üles mõni ebameeldiv riid, mille klaarimist jagub kuuks ajaks. Võimalik on ka suhte purunemine. Hoia selleks keeruliseks kuuks turvalist tagalat ehk inimest, kellega on lihtsalt hea koos olla. Juuli viimasest nädalast augusti lõpuni püsib väga meeldiv õhkkond.  

Puhkus ja raha. Igas kuus puhkamisel on omad eelised. Juunis ilmselt väga puhata ei õnnestu, sest liiga palju on teha. Oled väga aktiivne ja saad küllaldaselt tähelepanu. Juulipuhkus jätab ära terve rea töiseid sekeldusi, millega muidu tuleks kuu aega rinda pista ja mis augustis tööle naasmise ajaks on juba teistel ära korraldatud. Juulis puhates tasuks töökohast ja igapäevaelust kaugemale sõita ning telefon kotipõhja unustada. Puhkus augustis, eriti selle kolme esimese nädala jooksul, kujuneb romantiliseks ajaks, mille pühendad meeleldi oma suhtekaaslasele, perele või headele sõpradele. Augusti viimane nädal on väga töine. Rahaline seis on selline nagu viimasel ajal ikka.

Ilu ja tervis. Kui enesetunne on hea, on ka tervis korras – korralda enesele ja lähedastele tunde ja päevi, mis on täidetud kõige paremate ja rõõmustavamate tegevustega. Nii toimides kindlustad hea enesetunde ja kaaslaste imetluse. Juulikuistel õhtusöökidel tasub olla veidi tagasihoidlikum toitu ja jooki ette tõstes – siis on sul kalduvus süüa-juua rohkem, kui kehal otseselt vaja.

Neitsi

Suvi tõotab tulla paljude eri tahkudega. Elu on sageli palju ilusam ja sõbralikum, kui Neitsi soovidagi julgeb, mistõttu võid uusi ettepanekuid rahumeeli vastu võtta – hea on ja veel paremaks läheb. Juunis jätkad peamiselt sellega, millega mais algust tegid – tegemisi on palju, seltskondlikke võimalusi ja kohustusi samuti. Vahel võid olla päris väsinud, siiski leiad enesest ja ümbritsevast piisavalt energiat ja jõudu.

Suhted. Suhteelus ei pruugi suvi tuua nähtavaid muutusi, ometi leiad pea igal päeval mõne värske mõtte oma armu- või pereelu kohta, samuti jälgid filosoofiliselt leebel pilgul sõpru ja teisi, keda elu su teele toob. Püüa juunikiiruses lähedasi mitte unustada. Õnneks korvad juulis ajad, mil sul nende jaoks tähelepanu on nappinud. Augustis tunned taas, et kuulud oma kõige lähematega kindlalt kokku.

Puhkus ja raha. Juuni algul kolleegide puhkusejutte kuulates pole sul tunnetki, et need ka sinu kohta võiksid käia – töine elu keerleb nagu karussell. On su puhkus juunisse märgitud, nõuab enese väljalülitamine päris kõva pingutust. Juuli keskpaigas algab aga parim aeg puhkuseks, sul on kerge leida mõnusaid mõtteid ja lahedaid hetki isegi siis, kui ametlikult tööl käid. See hea aeg kestab augusti teise dekaadi lõpuni, et siis värske ja tegusa tööaja vastu vahetuda. Rahaga tuled kenasti välja ning jagub ka säästmiseks ja investeerimiseks.

Ilu ja tervis. Juuni algul ja jaanipäeva paiku võid oma tervise pärast veidi murelik olla. Õnneks on su sisemine radar väga hea – kui oled väsinud või sul on ebamugav tunne, oskad kärmelt aja kas või tunnikeseks maha võtta. Juuli teisel poolel või augustis võib märku anda mõni vana tervisemure. Leevendust leiad vastavalt oma eelistustele kas moodsast meditsiinist või loodusest, igatahes on su energiatase küllalt kõrge, et ebameeldivused kiiresti seljatada. Suve lõpule lähed vastu hea enesetundega ja säravalt.

Kaalud

Suvi on küllalt toimekas ja inforikas. Kaalud saavad korduvalt veenduda oma unikaalsuses ja asendamatuses mitmes eluvaldkonnas. Ehkki veidi väsitav, teeb see siiski pigem rõõmu – õnneks oskavad ümbritsevad inimesed Kaalusid nende panuse eest ka tunnustada. Väga kirgas ja paljulubav kuu on juuni, kus Kaaludel on rohkesti võimalusi silma paista ja rahvusvahelisi kontakte luua.

Suhted. Igav sul ei hakka! Juuni tuleb aktiivse seltsielu ja suhtlusega, mis rahulikuks lähedastega olemiseks vähe mahti jätab. Samas on see kuu väga hea pulma- või kihluspeoks. Juuli on veelgi kiirem ning alles augustis hakkab tekkima aega, mil võid lähedastele pühenduda. Naudid seda ja tunned end suurepäraselt.

Puhkus ja raha. Sinu suvekuud erinevad üksteisest selgelt. Kui oled puhkuse märkinud juunisse, kujuneb see tõenäoliselt suhtlemisrikkaks ajaks, mil tasub kindlasti ka mõnes välisriigis käia. Veedad meeleldi aega mõtte- ja hobikaaslastega ning teed plaane eluolu parandamiseks. Väga hästi õnnestub pidutsemine ja pidude korraldamine. Kui juulipuhkus jääb ära, sest tööl on sind hädasti vaja, toob see kaasa ülemuste kiitvad hinnangud ja lisatasu. August on parim kuu väljapuhkamiseks, isegi siis, kui sellal mõne tööga tegeled. Viimasel nädalal tasuks tööl olla, sest kohe läheb väga kiireks ja sulle on parem, kui sa kõigega aegsasti kursis oled.

Ilu ja tervis. Leia suve hakul aega juuksuri külastamiseks ja heaks lõikuseks, nii näed igas olukorras šikk välja. Juuni viimane dekaad on tõenäoliselt närviline. Tuled sellest suuremate võitudega välja, kui planeerid igasse päeva isiklikud rõõmuhetked ning veedad need just nii, nagu sulle kõige enam meeldib. Juulis ja augustis püsib tervis hea, eriti kui piisavalt magad ning eelistad toitudest värskeid marju ja puuvilju.

Skorpion

Skorpioni suvi tuleb väga tegus, õnneks on sellesse kootud ka puhkuseks sobivaid triipe. Samas on ka asjalike ettevõtmistega seotud ajad Skorpionile kasulikud. Sel suvel on vähe päevi, kus ei mõeldaks elu materiaalse külje parandamise peale. Rahaliselt kujuneb suvi küllalt heldeks, kuid selle nimel tuleb päris palju tööd teha ja õigeid otsuseid langetada.

Suhted. Juunis on suhted väga tähtsad ja leiad aega nii armuelu kui ka sõpruskonna jaoks. Kaasad nad mängeldes ka oma ambitsioonide edendamisse, sulle tullakse rõõmuga vastu. Kui oled olnud üksildane, saad nüüd valida mitme hea pakkumise vahel. Naudi ja lase südamel ära tunda, kes on sulle kõige olulisem ning sinustki kõige enam hoolib. Häid suhteid jagub tervesse suvesse.

Puhkus ja raha. Juuni on tegus kuu. Isegi kui ametlikult puhkad, leiad end alailma mingitest asutustest asju ajamas. Su asjalikkus toob sulle kena (lisa)sissetuleku, mis on arvestatavaks toeks nii suvel kui ka tulevikus. Kui sa varem investeerinud ei ole, on juunis-juulis hea aeg alustada. Juuli on selle suve parim puhkusekuu – ka juhul, kui kasutad seda hoopis rahaasjade korraldamiseks. Augustis oleks töölt eemale jäämine pigem keeruline. Ka siis, kui sul on ametlikult puhkus, eelistad seda jupitada ja puhkusepäevi tulevaste vabade päevade vastu vahetades tööl sõna sekka ütlemas käia. Oled oma saavutuste üle teenitult uhke.

Ilu ja tervis. Oled suvele vastu astudes suurepärases vormis, näed kaunis välja ning tunned end jõulise ja läbilöögivõimelisena. Hea enesetunne saadab sind läbi suve, eriti siis, kui ise enesesse hoidvalt ja toetavalt suhtud. Ammutad energiat päikesest ja merest, tormituultest ja vihmasadudest, ühtviisi kindlalt kannavad jalad sind nii kõrgetel kontsadel kui ka sõdurisaabastes. Kui oled plaaninud perelisa, on hea aeg beebiootele jääda juuni kahel esimesel dekaadil ja augustis. Augusti viimasel nädalal tasub kroonilise mure korral ettevaatlik olla.

Ambur

Ühiskonnas on sel suvel palju siginat-saginat ja käärimist ning Amburid tajuvad, et kui veel pole võetud kindlaid seisukohti, siis nüüd tuleks senisest rohkem keskenduda ka oma ühiskondliku panuse andmisele. Oluline on jääda endaks ja võidelda tõepoolest ainult selle eest, milles ise kindlad ollakse. Nii mõnelgi Amburil võib hoo sisse saada ühiskondlik tegevus või panustamine kodukanti, ka poliitikasse astudes ja sügisesteks valimisteks valmistudes.

Suhted. Kui eelnev jutt sind puudutas, võiksid pere ja lähedasi oma suuremaks ühiskondlikuks aktiivsuseks ette valmistada. Muidu võib juhtuda, et sul on võõramate hulgas rohkem toetajaid kui lähiringis. Juulis, eriti kuu teisel poolel, on lahkarvamused paari- ja peresuhetes kerged tekkima. Lahenduseks võib saada koos ja eraldi kultuuri nautimine ning looduses käimine. Armusuhtes on abi ka heast seksist.

Puhkus ja raha. Pikka ja rahulikku puhkust, mida armastavad kiita töötervishoiuarstid, ei pruugi sel suvel tullagi. See aga ei tähenda, et Ambur suvega rahul poleks. Juunis on tööl palju teha ning ka mujal jagub töise või ühiskondliku loomuga ettevõtmisi. Juulis suurenevad väljaminekud ja bürokraatlikku sekeldamist on palju. Võimalik on ka laenuasjade ajamine – kui oled unistanud kinnisvarainvesteeringutest, on nüüd nendeks hea aeg. Samas ole väga ettevaatlik ning kaasa mitte-Amburist nõuandjaid. August avab taas uusi sihte, tähelepanuväärsed päevad on seotud kuu- ja päikesevarjutusega (7.08 ja 21.08).

Ilu ja tervis. Suve hakul teed küllalt kiired ja kindlad otsused selle hooaja imago teemal ning hoiad kõvasti aega kokku, nähes igas olukorras kena välja. Luba enesele vaheldust nii elustiilis kui ka rõivastuses – kui oled mitu päeva daamina asju ajanud, leia võimalus matkamiseks, ujumiseks või lihtsalt looduskaunis kohas puhkamiseks. Nii püsivad lihtsad väärtused meeles ja silmadest ei kao sära ka kõige kiirematel päevadel.

Kaljukits

Kaljukitse suvi võib kujuneda küllaltki keeruliseks: eri eluvaldkonnad ja ülesanded kuhjuvad ja põimuvad ning selle keskel tuleb jääda endaks ja pakkuda tuge lähedastele. Juuni sunnib Kaljukitse mõtlema sellele, kas tema elus on kõik vajalikud teemad juriidiliselt korrektsed – korraks võiks läbi mõelda kõik, mis puudutab igapäevast koduelu, suhteid, sissetulekuid-väljaminekuid jms. Kui kõik on korraldatud, pole ilmselt ebameeldivaid üllatusi oodata.

Suhted. Oled asendamatu tugi oma lähedastele. Kuid kes toetab sind? Ära häbene välja näidata, kui vajad ise tähelepanu ja toetust. Juulis võivad pere ja suguvõsaga seotud teemad sundida sind sageli asukohta vahetama – näiteks päevast päeva maa ja linna vahet sõitma. Augustis tuleks kasutada iga võimalust, et endale rohkem aega pühendada – lae akusid, loe raamatuid, käi looduses ja ole inimestega, kes tahavad pigem anda kui võtta.

Puhkus ja raha. Nagu öeldud, ei pruugi suvi olla kerge, seepärast leia enesele meeldivaid hetki igasse päeva. Loo näiteks oma hommiku- või õhturituaal – aeg, mille pühendad üksnes iseendale, see aitab energiat säästa ja koguda. Raha kulub palju, seega tasuks mõelda säästlikult. Juunipuhkus tähendaks ilmselt suuremaid ümberkorraldusi kodus, näiteks remonti või ehitust. Juulipuhkus aitaks keskenduda pere ja suguvõsa vajadustele, selle kõrval tööasjadele mõtlemata – omamoodi mugav, ent samas annaks tööl käimine võimaluse veidi teiste probleemidest eemalduda. August on puhkuseks vahest parim kuu. Siis tunned soovi keskenduda endale, olla üksi või kellegi väga lähedasega.

Ilu ja tervis. Häälesta end tervislikule lainele. Söö mitmekesiselt, maga piisavalt ja leia iga päev aega vähemalt pooletunnise jalutuskäigu või rattasõidu jaoks. Iluteemadel toovad palju rõõmu ja suurepäraseid tulemusi vanarahvatarkused, näiteks mõjub imeliselt hästi saun ja looduslikus veekogus ujumine. Väldi traumasid, eriti seoses närviliste olude ja metalliga – näiteks liikluses.

Veevalaja

Tõeliselt meeldiv ja lahe suvi! Juuni kujuneb aasta üheks paremaks kuuks. Näed enda ees häid perspektiive ja suudad maha märkida küllalt mugava raja nende saavutamiseks. Ainus oht on jaanipäevadekaadi üritustega ülekuhjamine.

Suhted. Kui mai lõpu poole jätsid suhted lähedastega veidi soovida, siis juuni on vahvalt sõbralik kuu – sul on palju tegemist erinevates seltskondades, veedad aega mõtte- ja vaidluskaaslastega ning tunned end väga hästi. Isiklik ja intiimelu võivad olla tagaplaanil, ent kui sul on partner, kaasad teda meeleldi. Juulis tahaksid aktiivsemast suhtlusest veidi puhata ning veeta aega kõige lähematega. Augustis nõuab eraelu täit tähelepanu. Kui see sulle vastumeelne pole, lase kaaslasel otsustada – või lase tal minna. Kui aga eraelu pole prioriteet, sätid paika suhteid töökaaslaste ja vabakondlike organisatsioonidega.

Puhkus ja raha. Rahaga on seis küllalt stabiilne: oled harjunud teatud summasid teenima, kulutama ja säästma ning jätkad üsna samas vaimus. Juunis on hea aeg nii tööks kui ka puhkuseks – sõltumata sellest, kus sa füüsiliselt oled, tegeled sa oma paremat äranägemist mööda mõlemaga. Eriti edukas oled loometöös, inspiratsioon otsib su ise üles. Juulipuhkust võib segada töö, sest korraga avastatakse, et oled mitmel teemal asendamatu. Olukord pole parem ka siis, kui sa sellal tööl viibid, sest alailma eeldatakse sinult mitme asjaga tegelemist. Augustis tunned end taas hästi igal pool ega tõmba töö- ja puhkeaja vahele ülemääraseid piire.

Ilu ja tervis. Parim vaimse ja füüsilise tervise kaitse on pühendumine võimalikult erinevatele asjadele – nii saavad keha ja vaim koormust ja puhkust ühejagu, see aga mõjub hästi nii meeleolule kui ka immuun-, seede- ja närvisüsteemile. Naudid loometööd ja teiste loodut, matkamist, ujumist ja suvekursusi, kus saad õppida midagi täiesti uut. Kõige keerulisem tervisekuu on juuli, kohtle end siis eriti hästi!

Kalad

Kalade suvi on kirev. Plaanegi on palju, kuid tegelikkus kujuneb veelgi vaheldusrikkamaks ja tegusamaks. Õnneks on see virvarr Kaladele meeldiv, sest kätkeb palju vaheldust, õnnestumisi ja tunnustust. Juunis tuleb end küllalt palju jagada eraelulise idülli ja ühiskondliku kutsumuse vahel.

Suhted. Olgu pere- või sõpruskonnaga koos, sulle meeldib suve hakul linnakivid selja taha jätta ning hommikul rohelisel murul linnulaulu kuulates päeva alustada. Lapsevanemana eelistad ka võsukesed wifi-alast kaugemale viia, mis võib kaasa tuua protestinoote. Juulis jäävad erasuhted veidi tagaplaanile. Parim suhtekuu on august, eriti selle teine pool. Sellist soojust, armastust ja teineteisemõistmist ei näe isegi romantilistes filmides!

Puhkus ja raha. Kuigi sind on läbi suve vaja nii tööl kui ka ühiskondlikus plaanis, ei tähenda see, et peaksid end puhkusest ilma jätma. Rahaga saad toime samamoodi nagu eelmistel kuudel. Parimad puhkuseajad on juuni esimene ja augusti teine pool. Siis leiad tõesti võimalusi keskenduda ainult endale, lähedastele ja headele tunnetele. Juuni teisel poolel on sul liiga palju tegemist kõigega, mille puhul sind asendamatuks peetakse. Juulis on tööd palju ja lisaks vajatakse sind veel mitmel rindel. Kui oled sellesse aega puhkuse plaaninud, kasutad seda lihtsalt selleks, et kõike tarvilikku jõuda. Samas vaimus kulgeb ka augusti esimene pool, kuid alates 17. augustist kuu lõpuni on sul kerge nautida tõelist eraeluidülli.

Ilu ja tervis. Kõik, mis on seotud looduse, värske õhu ja vaba veega, teeb sind õnnelikuks. Õnnelik naine on terve ja kaunis. Seega – vähem umbseid kontoreid ja sukki-kontsakingi, rohkem paljajalu käimist murul ja rannaliival! Juuli on mentaalselt väga hea aeg, naudi loometööd ja õpi juurde. Augustis aga keskendu taas vabadusele ja loodusele. Siis võid olla kindel, et sügisesse siirdub ilus, tark ja hea enesetundega amatsoon, silmad pleekinud tuka all sädelemas.

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta juuninumbris.

Jaga
Kommentaarid