Eesti naistel on pidevalt tuli takus. Kodu, töö, lapsed, mees, kassid, koerad, seltskonnaüritused. Loomulikult tuleb seejuures näha välja ka kaunis nagu oleksid just välja astunud ilusalongist.

Ajakirja "Anne ja Stiil" särtsaka ilutoimetaja Reet Härmati arvates piisab naisele, kel vaja mõne minutiga transformeeruda koduperenaisest glamuuritariks, vaid kahest relvast: huulepulgast ja ripsmetušist.

Reet kinnitab: "Ripsmetušiga on võimalik värvida nii kulmud kui ripsmed. Ripsmetuši ripsmetele kandmist tuleks alustada alumistest ripsmetest. Kui värvid ülemisi ripsmeid, vaata otse ette ja aseta ripsmetuši hari ripsmete algusesse. Seejärel liiguta siksakke tehes harja mööda ripsmeid. Korda seda liigutust seni, kuni ripsmed saavutavad soovitud paksuse, tavaliselt piisab 2-3 korrast. Kui värvid alumisi ripsmeid, kalluta pead veidike ettepoole, et ripsmetušši ei läheks su põskedele."

NB! Ära pumpa ripsmetuši harja pidevalt üles-alla, sest nii satub õhk ripsmetuši sisse ja tušš kuivab kiiremini ära ning tekitab inetuid tükke. Pigem tee harjaga tuši sees ringjaid liigutusi, et koguda harja külge piisavalt ripsmetušši. Kui miski muu ei aita, kasuta pisikest ripsmekammi, mis aitab karvu teineteise küljest eemaldada.

Huulepulgaga saab Reeda sõnul kauniks nii silmalaud, põsed kui ka musisuu. "Põsepuna on väga oluline detail, sest lisab su näole elurõõmu. Lisa seda  põsesarna kõige kõrgemale osale ja tulemus jääb automaatselt nooruslik. Kui sul pole käepärast pintslit, kuid soovid et tulemus jääks loomulik, kanna huulepulka huultele või põsesarnadele kas või sõrmega."

NB! Ebaühtlaselt või liiga paksult huultele kantud huulepulk teeb su nooruslikkusele samuti karuteene.

Vaata meeleolukat videot!