1. Õiged vitamiinid. "Biotiin ja E-vitamiin mõjuvad juustele imeliselt," jagab enda kogemust Glam&Go stilist John Kovacs.

2. Katseta juuksekasvu soodustavat shampooni. Küll aga soovitatakse enne nõu pidada enda juuksuriga, sest valik võib olla küllaltki kirju ja keeruline. Ent juuksekasvu soodustavad shampoonid võivad olla tõeliseks abimeheks.

3. Ära triibuta. Kuigi juuste heledamaks triibutamine on viimasel ajal taas trendi tulnud, siis blondeerimine kahjustab kõige rohkem juukseid! "Kui soovid juukseid kasvatada, siis tuleks tegelikult üleüldse igasugustest kemikaalidest eemale hoida ja juustele puhkust anda," ütleb John.

4. Hoia eemale kuumtöötlemisest. "Viimasel juhul kasutada kindlasti kuumakaitset."

5. Mõtle enda elustiilile. "Juuste välimus sõltub paljustki sellest, kuidas hoolitsed enda eest sisemiselt. Vaata üle oma toidulaud ja tee kindlaks, et saaksid kõik vajalikud vitamiinid oma söögist kätte. Lõppude lõpuks ei ole toidu eesmärk vaid kõhtu täita, vaid sinu eest hoolitseda," tuletab juuksur meelde.

6. Käi regulaarselt juuksuri juures. "Iga 8-10 nädala tagant juuste lõikamine tagab ilusat, terved ja pikemad juuksed," ütleb New Yorki üks tuntumaid stiliste Jennifer Matos.

7. Pööra tähelepanu detailidele. "Näiteks sellele, missugust patsikummi või juukseharja kasutad. Kammi harjakesed olgu laiad ja pehmed ning elastikust tugev patsikumm viska kohe minema, see lõhub juukseid," hoiatab Jennifer.

8. Tee peanaha massaaži. Õrnalt peanahka masseerides paned tööle vereringluste juuste juurtes ja see soodustab omakord juuste kasvu.

9. Ära tee kõrget hobusesaba! Juuksurite sõnul lõhub see juuksejuurt.

Jaga
Kommentaarid