17aastane Liina risti ette ei löönud

Keskkooli ajal pidutsesime sõbrannadega tohutult palju ja mõnuga. Sõitsime hääletades Tallinna, öö läbi möllasime klubides või pubides, ööbisime täiesti suvaliste inimeste juures. Need olid enamasti meesterahvad, kelle me pidudelt leidsime. Küsisime suvaliselt tüübilt, kas tema juures ööbida saab. Kui päriti, kes siis ööbimiskohta vajavad, vastasin, et ah, mina paari sõbrannaga. Vahel oli meid kaheksa! Teatasin siis sõbrantsidele, et öömaja on olemas, ja tantsisime edasi. Meil olid kogu aeg süüdimatult näpud püsti. Vahel magasime ka pargipingil. Õnneks meiega midagi halba ei juhtunud. Kuigi hääletades sattusime kord isegi tüübi peale, kes pakkus raha, et me vaataksime, kuidas ta end rahuldab.

Mul oli emaga kokkulepe, et enne võõrasse autosse istumist kirjutan numbri üles ja saadan SMSiga talle, et häda korral saaks mind otsida.

Nõuanne. Ära usalda pimesi võõraid inimesi. Vaata juba varakult öömaja välja, et sa ei peaks võõraste juures või pargipingil magama. Ära tarbi kõike, mida sulle pakutakse.

Jaga
Kommentaarid