… mõistnud, et olen paks. Alustanud normaalse toitumisega, kuid peale 17. dieediminutit käeselja dramaatiliselt otsmikule asetanud ja ohanud "ma ei suuda nii elada" ja jätkanud vanamoodi.

… väisanud Telg-In-Kino filmifestivali, kus oli kokku u 20–30 inimest (maksimaalne inimeste arv, mida ma suudan vigisemata taluda), ning vihunud vihmas koos 12aastaste rahvatantsupoistega nii perekonnavalssi ning reilenderit.

… mõistnud, et kui ma hommikul teen valmis ahjutäie einevõileibu ja keeran kokku tatrapaja kilost tatrast, kilost hakklihast ja muust heast, siis ma ei saa õhtul viie paiku süüdistuskõnet laste näljutamises.

… joonud ära hulga rieslingit, sest suveööd ja vein sobivad ideaalselt.

… pannud telki üles enamasti öösti 1–2 paiku ning olnud seetõttu teadmatuses, mis meie ümber toimub. Ühel hommikul kell 9 äratasid meid mootorsaagidega RMK mehed, ühel teisel hommikul aga ruuporiga meeshääl, sest olime sattunud lastelaagri kõrvale.

… tabanud, et köögis pole enam puhtaid nõusid ja seetõttu umbes ülepäeviti karjunud teisele korrusele, et kui nad veel kunagi tahavad puhastelt nõudelt süüa ning puhtaid riideid kanda, siis kobigu mustadega alla. Kohe.

… mõistatanud, kes mind küll inimkonna moraalijüngriks palkas, kuid ikka seisnud harkisjalu ja käed puusas lähedalasuva hernepõllu ääres. Mul pole aimugi, kes on põllu omanik. Aga kohutavalt häirib mõnede inimeste mõtteviis, et kui pole eramaa silti ning omanikku põllu ääres seismas, siis on okei sinna perekonniti peale lennata ja kilekotid herneid täis toppida. Perekonniti! Lapsed kaasas!

… saanud politseilt trahvi ning vestluse lõpuks peaaegu et kallistanud naispolitseinikku. Nii toredad ja mõistvad. Trahvi sain asja eest.

… käinud oma 9aastase pliksiga Kadriorus jalutamas ja piknikku pidamas päeval, kus sadas kogu aeg halastamatult. Kummikud jalas, suur vihmavari pea kohal. Toksanud ära kõik kivid, nuusutanud ära kõik roosid, tatsanud läbi kõik rajad. Istunud pargipingil, vihmavari pea kohal, ning söönud väga kehva pannkooki. Tema rääkis kogu aeg, mina noogutasin. Meie tavapärane suhtlusviis, sest tema armastab kohutavalt rääkida ja mina peaaegu üldse mitte.

Augustiööd plaanin veeta rohtukasvanud aida trepil, kaaslasteks miljon taevatähte, ritsikate kisa ja vahest ka klaasike veini.

Jaga
Kommentaarid