Minu juuksed olid varasemalt alati väga terved ja pikkust kasvas juurde lihtsasti, kuid mõni aasta tagasi pärast raskemat haigust muutus juuste seisukord täielikult ning juuksed muutusid väga kuivaks. Seejärel lõpetasin juuste värvimise ja lasin neil loomuliku värviga olla. Kuna ma pesen enamasti pead igapäevaselt, siis vajavad juuksed siiski alati ka palsamit ja juukseotste õli. Ma ei föönita üldse ja kuna minu juuksed on loomulikult üsna pulksirged, siis sirgendajat ma ka ei kasuta. Korra või paar tuleb kuus ette lokitamist seoses mõne pildistamise või esinemisega, kuid üldiselt saavad mu juuksed üsna vähe vatti.

Ma usun, et meie kliimas on toidulisandid talvel, kevadel ja sügise lõpul lausa kohustuslikud. Sellest on juba väga palju räägitud, et iga eestlane peaks sööma D-vitamiini, sest ilmselgelt meie D-vitamiini vajadus ei saa isegi suvega täidetud. Kui on loodud meie tervist abistavad ja kaitsvad vahendid, siis mina olen igati nende kasutamise poolt.

Olin juba pikka aega mõelnud, et võiks proovida, kuidas juuste jaoks mõeldud toidulisand mind aitab ning kas juuksed hakkavad tõesti kiiremini kasvama.  Peale kahekuulist Hair Volume kasutamist võin öelda, et minu ripsmed kasvasid märgatavalt pikemaks, tumedamaks ja tihedamaks. Ning eriti hästi oli märgata ka seda, et minu kulmud kasvasid kiiremini. Kulmuhoolduses iga kord ikka imestasime, kuidas ka peeneid udukarvasid on niivõrd palju kasvanud, tavaliselt nii ei olnud. Poleks uskunud nii kiiret muutust! Nüüd võin  öelda, et vitamiini boost on juustele tehtud ning saan näha, kuidas juuksekasv edaspidi muutub.

Hair Volume on saadaval kõikides apteekides ja veebipoes, mille leiad SIIT!