Eelroogadest on kalasõbra omapärane valik madalküpsetatud lõhe avokaado-munasalati ja forellimarjaga (10.-) ning neile, kes elus igat masti “böffi” maitsnud, tartar a la Tabac (10.80), moodsate aktsentidega klassika.

Pearoogadest viis keele alla üks täiuslikumaid grillitud veisefileesid, mida Tallinnas söönud oleme, sibulase Hollandi kastme ja suitsuporganditega (18.-). Maitsev oli ka kanarind safranirisoto ja romescokastmega (9.-). Meie Eesti toppi jõuab ka Tabaci šokolaadimousse tüümiani-mustasõstrakompoti ja šokolaadikrõbedikuga (5.-), mida tahaks aina veel ja veel – ja veel.

Reedel ja laupäeval on menüüs ka austrid, joogimenüüs ilutseb suurepärane India limonaad nimbu pani (soovitame!) ja Tabaci pruul ning lisaks klassikalistele kokteilidele ka põnevad leiud, nagu lavendliga džinnikokteil Provence Lavender. Tööpäeviti avatud kella 17st, nädalavahetusel alates keskpäevast – koos brantšiga!

Jaga
Kommentaarid