Kui aktiivseks end hetkel pead?
Praegu olen üsnagi aktiivne – pikk suvi ju ka selja taga! Käin lapsega väga palju jalutamas ja ka erinevate proovide pärast on mul tarvis päris palju liikuda. Üritan alati ka rohkem jalgsi käia, et kehale piisavalt koormust anda.

Õnnestub Sul kiire elutempo sisse vahel ka mõni treening mahutada?
Ikka õnnestub! Olen juba päris pikka aega käinud MyFitnessi spordiklubis vesiaeroobikas. See meeldib mulle väga ja on lisaks vajalikule trennile minu jaoks alati ka suurepärane lõdvestus. Vesiaeroobika ei ole liiga raske trenn, samas täiesti oleneb ka: kui ikka teha seda täiega, annab see kehale korraliku koormuse.

Kas oled oma füüsilise vormiga praegu rahul?
Ma tunnen, et toonust ja jõudu mul on, aga vorm saab ju alati veel parem olla! Kui järjepidevalt trenni teha ja õigesti toituda, siis seda rohkem olen endaga rahul. Näiteks eelmisel sügisel tegin kuni aasta lõpuni väga tublisti trenni MyFitnessis, mul oli eesmärk võtta kaalust alla, tegin ka toitumisspetsialistiga heas mõttes rangelt koostööd ning saavutasin tubli tulemuse. Jaanuaris tuli aga halva ilma tõttu kõva köha, ka laps jäi haigeks ning olime lõpuks terve perega kodused.

Ometi leidsid motivatsiooni terveks saades uuesti trenniga jätkata?
Ma leian oma motivatsiooni alati sellest kui keha hakkab mulle konkreetselt märku andma, et vii mind tagasi trenni! Kui keha hakkab toonust kaotama, läheb ka tuju ära ning kõik minus tahaks jooksuga tagasi trenni saada. Nii nagu naised käivad järjepidevalt iluprotseduure tegemas, on pidev trenn keha jaoks vajalik ja annab lisaks heale vormile hea tuju ning hulganisti energiat. Muidugi peale igat haigust tuleb alustada trenniga taas veidi rahulikumalt, mitte jätkata päris sealt, kust pooleli jäi.

Kas peale vesiaeroobika on mõni treening Sulle veel südamelähedane?
Praegu ma olen tõesti ainult basseinitrenni teinud. Küll aga kui ma olin natukene noorem, meeldisid mulle ka BodyPump ja erinevad tantsutrennid, sealhulgas aeroobika. MyFitness pakkus mulle algavaks sügiseks võimaluse proovida personaaltreeneri nõul teisigi treeninguid ning otsustasin selle väljakutse vastu võtta.

Oled Sa omale ka algavaks sügiseks mõne kehale kasuliku eesmärgi seadnud?
Tahaksin koostöös MyFitnessi personaaltreeneriga avasta sel sügisel enda jaoks jõusaali. Ma nimelt ei tea tänaseni, mida kõike seal tegelikult teha saab. See on mul alati niiviisi, et ma lähen üksi jõusaali, katsetan ühte ja teist masinat, ent kindla peale ikka ei tea, kas kasutan neid seadmeid õigesti ning mida need veel võimaldavad. Ka BodyJami ja teisi tantsulisi treeninguid tahaksin taas enda jaoks avastama asuda. Lõpuks võiksingi enda jaoks leida sobiva kombinatsiooni erinevatest trennidest. Olen juba pikalt käinud ainult vesiaeroobikas, aga tegelikult võiks see olla selline lõdvestav trenn, mille kõrvale teen ikka rohkem pingutust vajavaid treeninguid ka. 

Mitu korda nädalas Sa tavaliselt spordiklubisse jõuad?
Ma püüan ikka 2-3 korda nädalas klubis trennis käia. Tegelikult broneerin tihtilugu omale igasse nädalasse rohkemgi trenne, sest kunagi ei tea millal mind ootamatult proovi kutsutakse ning siis tuleb mõni trenn ära jätta. Küll aga need mõned korrad nädalas spordiklubi külastust on minu kvaliteetaeg. Varun selleks kohe mitu tundi, et pärast pingutust rahulikult dušši all ja saunas käia, kohvi juua ja mõnuleda. 

Miks just MyFitness?
Liitusin MyFitnessi spordiklubiga juba siis kui nad alles avasid oma klubi Viru Keskuses – ja see oli juba oi kui palju aega tagasi! Vahepeal elasin küll kolm aastat USAs, ent lõpuks leidsin ikka tee tagasi enda jaoks juba koduseks muutunud spordiklubisse. Hea on ka see kui saad valida spordiklubi võimalikult kodu lähedale. Spordiklubis läheb ju tegelikult ka vaid ühes trennis käies ikka mitu tundi aega ning mulle meeldib kui ei pea lisaks veel liiga pikka autosõitu selleks ette võtma. 

Jaga
Kommentaarid