Kodukorrast – anna oma tulekust teada. Parrotile meeldib külalisi oodata ja neid soojalt tervitada. Algatuseks õnnista õhtu sisse kokteiliga. Vali näiteks klassikaline Pisco Sour (9.-) või joovastavalt siidine Bon Vivant (12.-). Kokteilid kukuvad Parrotil hästi välja.

“Miniks” (ametlik nimi on Parrot Minibar) muudab uue gastrobaari asjaolu, et roogasid serveeritakse ampsudena. Nii eel- kui ka pearoogade tarbeks pole laual mitte nuga ja kahvel, vaid hoopis pintsetid. Kui valikute tegemine käib üle jõu, võib väiksema seltskonna peale tellida proovimiseks kogu menüü. See ei ole pikk, kuid – nagu lubatakse – on tõesti tegu maitserännakuga.

Kalaküpsis ehk suitsutatud toorjuust ja forellimari (2 tk 5.-) ning kuum kartul ehk karamell, kartul, trühvel ja toorjuust (2 tk 6.-) viivad kala ja kartuli tähenduse su meeltes uuele tasemele. Kõik on paika timmitud nii maitselt kui ka vormilt, ilusad Ceramicsi nõud annavad ka oma panuse. Sama maitsekas on ka teenindus – asjalik ja hooliv, aga ei soleeri.

Hea uudis on see, et Parrot Minibar jätkab üllatuste lainel – menüü on pidevas muutumises ja salajased uksed avanevad neile, kes põnevatest kokteilidest rõõmu tunnevad. 

Jaga
Kommentaarid