Kas oled mõelnud sellele, kui palju aega kulub meil igapäevaselt toidutegemisele ja hankimisele?  On üsna tavaline, et sellele kulub iga päev üle kahe tunni – ka siis kui me toitu ise ei valmista, vaid ootame lõunasöögilauas teenindajat-menüüd-toitu-arvet. Mis aga oleks, kui võidaksid oma aja tagasi ja saaksid selle asemel hoopis tegeleda asjadega, mis tõeliselt rõõmu pakuvad või millest oled kaua unistanud?

Leia Wolt  Facebooki lehelt  ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem - saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50€ Wolt krediiti. 

Wolt on äpp restoranide avastamiseks ja toidu tellimiseks. Telli lemmikud koju või kontorisse, mine ise järele või einesta restoranis kohapeal liigselt ootamata. Maagia ja aja kokkuhoid garanteeritud!

Woltimiseni!