Söögitegemisele aega ei raiska
Anastassia Kovalenko
Motoringrajasõitja

Üldiselt elan põhimõtte järgi: mida rohkem teed, seda rohkem jõuad. Olen täheldanud, et nendel aegadel, kui mul pole eriti palju kohustusi ja on rohkem vaba aega, kipun ma pidevalt asju edasi lükkama, jättes kõik viimsele hetkele. Seetõttu püüan alati end n-ö toonuses hoida ehk ka vabamatel päevadel endale mingit tegevust leida. Muidugi olen ka iseenesest juba selline inimene, kes liiga pikalt ei suuda paigal istuda, sest soovin pidevalt areneda ja edasi liikuda. Kui varem ma arvasin, et on võimalik mitut asja korraga teha, siis nüüdseks olen aru saanud, et kui soovid midagi hästi teha, tuleb sellele ka täielikult pühenduda. Näiteks sel aastal oli mul väga huvitavalt välja kujunenud tegevuste planeerimine: kevade ja suve alguses keskendusin teise magistrikraadi omandamisele, suve algus kuni suve lõpp sõitsin ringrada, tegin trenni ja võistlesin ning sügise algusest olen keskendunud poliitikale. Aga see aasta erinebki mul varasematest, sest korraga olen vastu võtnud mitmeid uusi väljakutseid ning mu elus on toimumas suured muutused. Mulle üldiselt ei meeldi elada igapäevaselt range graafiku järgi, sest siis tunnen end aheldatuna ja pinges. Selle asemel panen ma alati paika kindlad plaanid ja tegevused, mis ma soovin ja pean päeva jooksul valmis saama ja vastavalt enda jaoks sobivale ajakavale teen need ka ära.

Üldiselt ma endale ise süüa ei teegi. Mulle küll meeldib kokkamine, kuid kahjuks pole mul lihtsalt selle jaoks aega. Ma tunnen, et toidukaupade ostmine, söögitegemine ja koristamine võtavad kohutavalt palju väärtuslikku aega ära, eriti kui pole kokkamises just eriti pädev. Ma käin tihti väljas söömas, kuid vahel võib mul ajapuuduse tõttu ka mõni toidukord vahele jääda. Kindlasti on see ebatervislik. Väljas söömine tavaliselt võtab ikka kuskil tunnikese aega ära.

Ma olen nutitelefoni inimene ja minu telefonis võib leida väga palju erinevaid rakendusi. Kasutan Uberit, Booking äppi, jooksuäppi Runtastic, Google Mapsi, autode rentimise äppi Rentalcars, parkimisalade äppi Barking ja nüüd muidugi ka Wolti.  Wolti kasutades jäi kohe alguses silma äpi ilus kujundus. Minu hinnangul on see oluline moment, arvestades, kui palju tänapäeval konkureerivaid rakendusi pidevalt juurde tekib. Aga kindlasti olin positiivselt üllatunud, kui nägin, et tegemist pole lihtsalt nn kullerteenusega, vaid selle äpi abil on võimalik ka toitu ise ette tellida ja sellele järele minna või siis see lauda tellida ja kohapeal süüa. Arvestades seda, et olen pidevalt liikvel, lihtsustab selline võimalus olukorda, kus soovin kiiresti süüa, kuid ei jõua pikalt toiduvalmistamist oodata. Olen paar korda tellinud toitu ka koju, kui olen pidanud järjest arvutis tööd tegema ega ole leidnud isegi võimalust välja sööma minna. Mulle meeldis väga rakenduse lihtsus ja arusaadavus ning võimalus seeläbi tellimus kiiresti sisse anda, kulutamata selle peale pikemalt aega. Samal ajal oli võimalik pidevalt reaalajas jälgida oma tellimuse valmimist, kohaletoomise aega ning kulleri liikumist. Ma tunnen, et selline äpp teeb pika puuga ära ükskõik millisele kullerteenusele, kuivõrd siin ei tule kulutada aega helistamisele, ootamisele, millal su kõne ja tellimus vastu võetakse, ega hiljem maksmisele. Woltis saab kõik need sammud ära teha ühekorraga. Minu puhul on Wolt asendamatu kindlasti siis, kui on väga pikad ja kiired tööpäevad, kui ei jõua isegi töölaua juurest eemale. 

Mida teeksid, kui sul oleks päevas kaks lisatundi? Kui mul oleks päevas kaks lisatundi, siis ma magaksin või vaataksin filmi.  Tahaksin kindlasti ka rohkem sõpradega väljas söömas või kinos käia.

VASTA JA VÕIDA! Leia Wolt  Facebooki lehelt ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem - saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50€ Wolt krediiti.