Kuna ma pole mõnda aega teisi rühmatrenne külastanud kui vaid MyFitnessi erinevaid vesiaeroobika stiile, olin ühel ilusal hommikul trenni minnes natuke pabinas. See oli hommik kui olin broneerinud end uude MyFit abs rühmatrenni, mida seekord läksin oma päevaplaanidest olenevalt proovima hoopiski MyFitnessi Viimsi klubisse.

Minu meeldivaks üllatuseks alustasime mõnusa soojendusega, milles ei olnud midagi liiga keerulist ega eluohtlikku! Soojendus tehtud, läksime matile erinevaid harjutusi tegema. Kõhuli, selili, külili ja toenglamangus vaheldusid mitmed kere-, jala- ja käetõsted. Õnneks toimus kõik see mugavalt vahelduvas rütmis, nii-et kohe kui mõni harjutus hakkas juba vaikselt üle jõu käima, saigi alustada järgmise harjutusega. Nii tundsin kogu aeg, et selja-, kõhu- ja küljelihased on tublisti töös, ent kuskilt valu ega väsimust ei tundnud. Iga rütmika muusikapala lõpus sai end samuti üht- ja teistpidi venitada ning pinges lihaseid raputada.

MyFit abs on vaid 30-minutiline trenn, mis on tegelikult täiesti piisav selleks, et töötada läbi kõik kerelihased. Aeg läks lennates ja trenni lõpuks oli mul kerelihastele antud koormuse üle väga hea meel. Kindlasti oli see esimene trenn hea algus minu kaunima keskkoha saavutamisel, sest kavatsen seda rühmatrenni hea meelega ka edaspidi külastada. Sealjuures pole minu eesmärgiks aga kindlasti mitte ainult parema väljanägemise saavutamine: tugevad selja- ja kõhulihased tulevad kasuks ka hea rühi saamiseks ja seljaprobleemide ennetamisel. Mida nooremana ja tegusamana seda mõista, seda parem!

Jaga
Kommentaarid