Alati ei jõuagi kõike tehtud ja kindlasti lükkan mingeid asju edasi ja mõned unustan sootuks. Unustamine on üks mu lemmiktegevusi.  Aga ju see on normaalne, kui tööpäevad on 8–22ni intensiivselt täis planeeritud. Aju võtab lihtsalt teatud hetkel puhkepause. Küll aga sobib mulle rutiin,  kui asjad on konkreetselt planeeritud, vastasel juhul ei jõuaks pooli asju tehtud. Selleks on mul vanakooli märkmik, millesse täitsa käsitsi kirjutades plaane teen. Oma aja planeerin ma täiesti täis, vaba hetke ei jää ühtegi päeva. Hea, kui suudan planeerida ühe puhkepäeva kolme kuu jooksul – siis on hästi planeeritud.

Ainuke aeg, mis kuulub mulle endale, on tavaliselt hommikul tunnike ülesärkamiseks ja hommikusteks protseduurideks. Enne magamaminekut proovin kas või pool tundi lugeda või mediteerida, kui just uni kohe jalust ei niida. Päeva ainukese toidukorra valmistan ise ja see on hommikusöök, selle tegemine võtab viis minutit. Pigem ootan toitu päeva jooksul rohkem, kui seda ise valmistan. Aga restoranis töötades on omad eelised.  Elu lihtsustavaid äppe ikka on, kiireks suhtluseks vajalikud Facebook Messenger, WhatsApp, dokumentide-logode-piltide saatmiseks Dropbox, toidu tellimiseks Wolt ja kujundäpid erinevate postituste jaoks. Wolti puhul on mul tohutult heameel, et see äpp töötab ka Tartus ja vähendab oluliselt toidu ootamisele kuluvat aega. See on hea võimalus aja säästmisks.
Mida teeksid, kui sul oleks päevas kaks lisatundi? Tõenäoliselt magaksin kauem. Tahaksin ka rohkem aega koos oma abikaasaga veeta.

VASTA JA VÕIDA! Leia Wolt  Facebooki lehelt ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem - saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50€ Wolt krediiti.