Artistry Supreme LX kollektsioon koosneb kahest tootest: luksuslikust igapäevasest kortsuvastasest kreemist Artistry Supreme LX Regenerating Cream ja silmade ümbruses nähtavaid vananemise märke vähendavast ning pidurdavast kreemist Artistry Supreme LX Regenerating Eye Cream. Kreemide loomisel tegid Amway teadlased koostööd maailma juhtiva taimeuuringute ja taimeteaduse keskusega, eraldades jasmiingardeenia tüvirakkudest eksklusiivse biotehnoloogia abil puhta ja tasakaalustatud eliksiiri. See kreemides sisalduv võimas ekstrakt aitab naha loomulikud biorütmid taas sünkrooni seada ning annab nahale uut loomulikku ja nooruslikku energiat.

Jasmiingardeenia tüvirakkude ekstrakti täiendab ka eksklusiivne CellEffect24 kompleks, mis aitab säilitada naha võimet endale energiat anda. Sellist uue põlvkonna tehnoloogiat on muudetud veelgi külluslikumaks 24-karaadise kullaga, mis põhjustab valguse optilise hajumise, aidates niimoodi kortsude ja peente joonte väljapaistmist vähendada. Samuti sisaldab see patenteeritud kardiolipiini ja L-karnosiini, mis naharakkudele energiat annavad ning veel rohkelt kasulikke ekstrakte otse loodusest.

Artistry Supreme LX koostisainete seguga, mis sisaldas nii CellEffect24 kompleksi kui ka jasmiingardeenia tüvirakkude ekstrakti, viidi läbi laboritest, mis näitas naha energiaindeksis lausa 68-kordset tõusu võrreldes töötlemata rakkudega.

Amway ilutreeneri Andrzej Sawicki nipid Artistry Supreme LX kreemide kasutamisel:

1.  Ilmastikumuutused, kaalutõus ja -langus, stress ja liigne päevitus muudavad näonaha väga ebaühtlaseks. Et oma nahka selliste muutuste eest kaitsta, tuleb seda hooldada toitaineterikka ja kvaliteetse kreemiga. Artistry Supreme LX toodete kollektsioon aitab võidelda taoliste muutuste vastu, jättes näonaha kauniks ja säravaks.

2.  Parimate tulemuste saamiseks tuleb näonahk eelnevalt puhastada ja hoolikalt ette valmistada. Selleks sobib ideaalselt Artistry Skincare Enzyme näokoorija, mis puhastab näonahka sügavuti ning eemaldab keratiini sisaldavad epidermise kihid, tänu millele imendub näokreem hõlpsamini naha sisse.

3.  Artistry Supreme LX näohooldustooted imenduvad hästi naha sisse ja ei jäta seda rasvaseks, mistõttu sobivad kreemid suurepäraselt kasutamiseks hommikul vahetult enne meikimist. Samuti ühtlustab see näonaha jumet ning vähendab vajadust kasutada suurtes kogustes jumestuskreemi.

4.  Eriliselt kerge konsistentsiga kreemid annavad nahale ühtlase jume ning neid on äärmiselt lihtne näonahale kanda. Supreme LX kollektsiooni näokreemid sobivad hästi ka nendele, kelle nahk on päikesekiirguse vastu tundlik või allergiline.

5.  Enne näonahale kandmist on kreemi soovitatav kanda käeseljale, mis muudab selle kehatemperatuurile vastavaks ning paremini imenduvaks. Kreemi tuleks näole kanda ringjate liigutustega, alustades kaelapiirkonnast ning liikudes üles, lauba poole. Selliste liigutustega trimmid ühtlasi ka oma näonahka.

Fakte: 

Artistry on maailma number üks otsemüügi ilubränd ning kuulub maailma kümne enim müüdud premium klassi ilubrändi hulka.

Amway loodi 1958. aastal USAs, Ada linnas Michiganis ja on 10,8 miljardise käibega otsemüügiettevõte.

Amway enim tuntud brändid on Nutrilite’i vitamiinid, mineraalid ja toidulisandid, Artistry kehahooldustooted ja kosmeetika, lisaks eSpring veepuhastussüsteemid – kõik müüdud eksklusiivselt Amway iseseisvate ettevõtjate kaudu.

Amway tooteid müüb edasi rohkem kui 3 miljonit eraisikut enam kui 100 riigis üle maailma.

Kõiki Amway tooteid saab soetada eksklusiivselt Amway isesesvate ettevõtjate kaudu.

Amway on Eestis tegutsenud juba 5 aastat.

Rohkem infot leiab aadressilt www.amway-estonia.com.

Jaga
Kommentaarid