Medemis Clinicusse on jõudnud uus kõrgtehnoloogiline IPL laserraviaparaat Nordlys by Ellipse. Seda Taanis disainitud unikaalset aparaati nimetatakse hellitavalt ka laserite Teslaks, kuna võrreldes varasemate masinatega on Nordlys teinud IPL tehnoloogia arengus võrdlemisi suure hüppe. Faktid, et Nordlys on välja töötatud just dermatoloogide poolt ning et seda kasutatakse paljudes tippkliinikutes üle maailma, osutusid masina valikul samuti oluliseks.

IPL laserraviks ehk fotovalgusraviks mõeldud Nordlys toimib ohutu ja tõhusa valgustehnoloogiaga ning saadab fotoimpulsi vajadusel ka kõige sügavamatesse nahakihtidesse. Lõhkenud kapillaaride põhjustatud punetust nagu rosaatsea ja kuperoosa, veresoonte- ning päikesekahjustusi, pigmendilaike, suurenenud poore, kortse, vananenud ja lõtvunud nahka, ebatasast nahastruktuuri, liigset karvakasvu ning aknet raviv aparaat võimaldab soovitud tulemuse saavutada senisest lühema ravikorraga.

Medemise juhataja, õde Liisa Raudmets kinnitas masina õiget valikut. “Ellipse’i aparaat on tõesti suure üllatuse valmistanud. Meie juurde on jõudnud mitmed kliendid, kel on olnud üsna raske rosaatsea ning vana tehnoloogiaga läks selle probleemi lahendamiseks mõnikord isegi 5-6 protseduuri, kuid uue aparaadiga saab sama tulemuse juba umbes kolme korraga. See on tõeline kergendus nii meile kui ka kliendile, sest tõsisena tunduvaid probleeme on nüüd palju lihtsam lahendada,” sõnas Raudmets ning lisab, et lühem ravikuur on kliendile ka soodsam.

Kellele on laserravi mõeldud?

Ellipse’i tehnoloogia sobib Liisa Raudmetsa sõnul kõikidele nahatüüpidele ning seda saab teostada nii näole, kaelale, dekolteele kui ka kätele. Protseduuri eelduseks on, et inimene oleks üldiselt terve ja huulel ei oleks ohatist. Tuleb meeles pidada ka, et pärast protseduuri peab nahka tavapärasest rohkem kaitsma, nädala-kahe jooksul tuleks vältida päikest ja saunas käimist.

Laserprotseduuri eeliseks on see, et tungitakse sügavale naha sisse, kus näiteks pigmendilaikude või veresoonte puhul probleemid peituvad. IPL (intense pulsed light) fotovalgus stimuleerib nahas ka kollageeni sünteesi, mille tulemusena nahk muutub elastsemaks ja pringimaks, mille tulemusena kaovad pindmised kortsud ning nahk on siledam ja noorem.

Seade toimib kahe süsteemi kombinatsioonil: üks süsteem võimaldab masinal töötada ainult neil lainepikkustel, mis on konkreetse patsiendi raviks kasulikud ja vajalikud; teine süsteem minimeerib kõrvaltoimete tekke ja tagab energia ühtlase intensiivsuse kogu impulsi jooksul. Raudmets rõhutas, et mitte ühegi koduse hooldusega ei saavuta sellist tulemust nagu laseriga.

Protseduur uue aparaadiga ei ole valus. Raudmets rääkis, et kui vanad masinad kutsusid nahal esile üsna tugeva reaktsiooni – nahk näis põlenud, oli punetav ja valus –, siis uue seadmega on naha reaktsioon minimaalne. Fotovalguse impulsid on sellised, mis mõjuvad ainult probleemsele kohale ega kahjusta naha pinda. “See on tõeline kergendus nii meile kui ka klientidele, sest tõsisena tunduvaid probleeme on nüüd palju lihtsam lahendada,” rõõmustas Raudmets. Tänu minimaalsele taastumisajale saab klient pärast protseduuri kohe naasta igapäevaste tegemiste juurde.

Medemis Clinic ootab kõiki, kes on oma nahaprobleemidega hädas, tasuta konsultatsioonile. Kergemad esteetilised probleemid – üksikud pigmendilaigud, naha ebaühtsused, kortsud, punetus ja akne tagajärjel tekkinud hüperpigmentatsioon – on IPL ravi abil kergesti lahendatavad. Kui nahaprobleem on jõudnud raskemasse faasi, tuleb teinekord protseduuri kombineerida dermatoloogi poolt määratud raviga. Medemise õed oskavad naha olukorda hinnata ja soovitada õiget ravi.

Medemises on nii nahaarstid kui ka õed, kes IPL-aparaadiga töötavad. Pikaajaline kogemus ja parim tehnoloogia aitavad jõuda soovitud tulemusteni. Medemis kutsub üles kõiki, kes on oma nahamuredega hädas, andma endale lubaduse: “Sel sügisel teen oma naha korda!” Sügis on selleks sobivaim aeg, kuna enam ei ole liigset päikest ning laserprotseduuridega võib algust teha.

Medemis Clinic
Narva mnt 7, Tallinn
Tel 699 8333

Küsi lisa ka online-vestluse kaudu Medemise kodulehel - www.medemis.ee!

Jaga
Kommentaarid