Teiste rühmatrennide vahepeal satun aeg-ajalt ka MyFitnessi keha ja meele treeningutesse – viimasel ajal on saanud minu kaaslaseks just Body Balance. Nagu nimigi ütleb, on selles trennis tasakaalu leidmine esikohal. Mina leian seal tasakaalu oma tempokamate treeningpäevade kõrvale, tasakaalu sõna otseses mõttes kehale, sooritades erinevaid tasakaalu treenivaid harjutusi, aga kahtlemata ka tasakaalu keha ja meele vahel. Pärast Body Balance´it või mõnda teist joogaliku alatooniga trenni – mida leiab MyFitnessi klubidest koguni üle kümne erineva variandi – tunnen, et olen leidnud aega ka oma mõtete tasakaalustamiseks.

BodyBalance´ist leiab nii jooga, tai-chi kui ka pilatese harjutusi, mis muutuvad iga 3 kuu tagant, et keha ega ka meel ei satuks mugavustsooni ning oleks pidevalt huvitav. Rahuliku muusika saatel on harjutused ühendatud üheks sujuvaks tunniajaseks tervikuks, mis lõppeb umbes 10-minutilise meditatsiooniga. Kui meditatsiooniks õiget tuju või tahtmist pole, võib niisama matil ja teki all pikutada ning võtta aeg hetkeks maha keset kiireid päevatoimetusi. Mõnus pingete maandus on igal juhul garanteeritud!

BodyBalance´is võib käia teiste trennide kõrvalt, aga ka ainsa treeninguna kui teised tempokamad trennid pole päris oma tassike teed. Lisaks tasakaalu arendamisele, stressi ja lihaspingete vähendamisele arendab BodyBalance ka painduvust, parandab rühti ja tugevdab lihaseid. Paistab, et olen leidnud omale vägagi kasuliku “lõõgastuse”!

Jaga
Kommentaarid