Kui aus olla, siis ma ise ka ei tea, kuidas jõuan oma asjad tehtud, aga ime läbi jõuan ja saan enam-vähem kõigega õigeaegselt hakkama. Eks tuleb üsna tihti ette hetki, kus peab otsustama ja tegemisi sorteerima ning osad lihtsalt tuimalt edasi lükkama. Ega siin vist muud nippi olegi. Kui prioriteedid paigas, siis pole see väga keeruline ja eks pere ja pudinad ikka esikohal, aga samas ei jäta ma oma elu elamata. Seega, pane prioriteedid paika! See on kõige olulisem!

Oma aega planeerin suures osas arvestades laste kooli, lasteaeda, trenne. Ma ei ole logistikas kõige kõvem, seega see tekitab minus vahel paanikat. Kuna meie elu käib Pirita ja kesklinna vahel, siis pean väga täpselt läbi mõtlema, et kus, kuhu ja millal, et ei peaks sada korda edasi-tagasi vurama.

Lihtsalt aega iseendale nädala sees naljalt ei saagi. Kui, siis juhtub seda vast öistel tundidel ja siis olen nii väsinud, et vastan meilidele ja kiirematele küsimustele, ja kui see tehtud, istun hetkeks, naudin vaikust (nimetan seda hetke naljaga – “siis kui vaenlane magab”) ja siis saab uni mu kätte. Mu lemmikpäevad on reeded, sest siis ma tean, et on tulemas paar vaba päeva, kus ma ei pea kedagi kooli jne saatma. Reeded olen endal ka trennivabaks teinud ja seda päeva kasutan nii maksimaalselt kui saan. Tegelen iseendaga kas või hommikuni, lubades siis endale erinevaid protseduure ja hoolitsusi jne.

Köögis kulutan ka palju aega. Ma ei oska ajaliselt öelda, aga minu kodusolemise ajast ikka suurema osa, sest mulle tundub, et ma ainult köögis olengi ja keedan, praen, küpsetan midagi ja täidan oma mehepoegade soove. Õnneks on mul ilus ja mugav köök, seega on seal päris mõnus olla ja mulle meeldib. Kõige rohkem ajab närvi, kui ma lõpetan õhtused trennid kell pool üheksa ja siis tulen koju ja umbes viis silmapaari vaatab mulle otsa – et noh, tee nüüd süüa kähku! See teebki meid öisteks söödikuteks. Viimasel ajal on mind sellistest olukordadest Wolt välja päästnud. Wolt on sellistel hetkedel täiesti asendamatu. Olen varem mõnedel kordadel teinud nii, et tellin ise kusagilt toidu ja lähen kellaajaliselt järele, aga see, et tuuakse kiirelt ja mugavalt koju kätte, see on kordades parem.

Kui sul oleks päevas veel kaks lisatundi?
Ma ei ütleks kellelegi, et mul need lisatunnid on (et nad ei saaks mulle sinna midagi planeerida või ei ootaks, et ma midagi nende heaks teeksin), ja lebaksin lihtsalt KODUS diivanil, vaikuses.

 VASTA JA VÕIDA! Leia Wolt Facebooki lehelt  ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem - saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50€ Wolt krediiti.