Kui on väga tempokas aeg, mõtlen läbi, kuidas ja mis võiks (oleks vaja) tehtud saada. Seejärel lasen asjadel voolata ja püüan mitte takerduda pisiasjadesse. Pisiasjadesse kinni jäämine on peamisi takistusi suurte plaanide elluviimisel. Panen asjad tähtsuse järgi järjekorda, sinna vahele jätan "vaikuseminuteid" iseendale. Mulle meeldib kella kanda ja samal ajal kulgeda.

Üldiselt on minu jaoks väga tähtis, et hommik algaks rahulikult, rutiiniga. See ongi see minu aeg, mis annab tervele päevale õige meeleolu. Tervislik eluviis on mulle oluline ja sellepärast teen ka trenni. Mitte just iga päev, aga kolm-neli korda nädalas ja ilma enam ei oskakski. Katsume süüa kodus väga korralikult. Hommik algab pudruga ja õhtu lõppeb õhtusöögiga. Sinna vahele palju värsket, smuutitamisi, puuvilju jne. Mulle see tegemine ja korralikult söömine meeldib, aga poeskäimine on tüütu. Jätan parem söömata kui kugistan midagi jooksu pealt.

Ka erinevad äpid aitavad aega kokku hoida, näiteks Wolt. Kui seda esimest korda kasutasin, läksin ähmi täis, sest valik on ülimalt lai isegi Tartus. Külastasin virtuaalkohvikuid umbes 40 minutit. Lõpuks jäin oma lemmikrestorani Meatmarket juurde. Toit saabus kiiremini, kui ma valikut teha suutsin. Wolt tundub täiesti asendamatuna siis, kui ajaga on hullult kiire või kui poodi ei jõua või kui tahaks mõnikord lihtsalt superluksilt mõnuleda.

Mida teeksid, kui sul oleks päevas kaks lisatundi?
Loeksin rahulikult raamatut.

VASTA JA VÕIDA! Leia Wolt Facebooki lehelt  ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem - saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50€ Wolt krediiti.