Mul on vanamoeline kalendermärkmik, millesse vanamoeliselt pliiatsiga kirjutan kõik, mida vaja teha on. Ja edasi on juba oluline, et seda iga päev avaksin ja analüüsiksin mõned päevad või kuni kuu ette, et kas kõik on võrdselt jaotunud ja ega kuhugi mingeid liiga kiireid ööpäevi pole tekkinud.

Viimastel aastatel olen õppinud aega planeerima nii, et mitte ainult vajalikud tööd ei saaks tehtud, vaid saaksin olla ka selle ülivajaliku aja koos perega. Siis olen tasakaalus ja süda on rahul. Muidu lähen balansist välja ja hakkan rapsima, olen õnnetu. Planeerimise saladus on see, et pidevalt tuleb mõned sammud ette mõelda ja analüüsida, et kui palju mingi asja tegemine reaalselt aega võtab.

Õnneks leian aega ka iseenda jaoks. Olenevalt päevast – poolest tunnist kuni mõne tunnini. Nendel hetkedel meeldib mulle lugeda, vannis käia, uusimaid moeajakirju vaadata, olla koos lähedastega, vanemaid külastada.

Mul on telefonis ka palju elu lihtsustavaid äppe. Kõige enam leiavad kasutamist Wolt ja Taxify. Ma ei tea, mis ma ilma nendeta teeksin!

Kui sul oleks päevas veel kaks lisatundi? Oleksin koos perega.

VASTA JA VÕIDA! Leia Wolt Facebooki lehelt  ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem, saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50 eurot Wolti krediiti.