Plaan, plaan, plaan! Mulle meeldib kui mul on igaks asjaks plaan - olgu see siis tööl, kodus või puhkehetkel. Viimasel ajal olen teadlikult oma plaanidesse lisanud ka aja lihtsalt olla ja puhata.  Ajaplaneerimisel meeldib mul koostada nimekirju ja erinevaid liste.  Olgu need siis igahommikused  nimekirjad tööülesannetest, vajalikest e-mailidest või koosolekutest. Erinevad  "to do listid" on minu igapäevased kaaslased.

Iseendale aja leidmisega on teinekord raskusi, aga oleneb päevast. On päevi kus aeg endale on olematu; on päevi kus tekib hetk minna jooksma, kinno või lugeda raamatut.

Tööpäevadel piirdun söögitegemine õhtusöögiga, üldjuhul on see korralik "kodutoit", mis keskeltläbi võtab ühe tunni. Lõunad on kiired.  Ei saaks ka öelda, et säästaksin oma aega erinevate elulihtsustavate äppidega, sest liiga äpiteadlikuks ma ennast ei pea  - parkimine, maksmine, taksod, fitbit, Nike+, memod, kalender, Instagram - ei midagi uuenduslikku.

Ka Wolt on minu telefonis. See on loogiline ja lihtne kasutada. Olen mitmete kiirete koosolekute vahele kontorisse maitsva lõuna tellitud. See töötab suurepäraselt.

 Kui sul oleks päevas veel kaks lisatundi? Eelkõige sooviksin veeta kvaliteetaega oma lastega,  aga ka tervisespordiks ja liikumiseks.

VASTA JA VÕIDA! Leia Wolt Facebooki lehelt  ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem - saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50€ Wolt krediiti.