Aegade jooksul olen õppinud aega planeerima, kuid kindlasti ei saa minu kohta öelda, et olen selles meister. Mõnikord on mul osad asjad telefoni kirja pandud, mõned hoopis märkmikusse ja osad meilikalendrisse. On olukordi, kus mõned asjad on meelest ära läinud ja siis olen ikka väga mures. Päeva lõpuks imestan aga alati, kui palju ägedaid asju tehtud sai. Kõige olulisem kiire elutempo juures on jääda positiivseks.

Ma usun, et kui teed mida armastad, siis jõuad ka palju teha. Aega tuleb iseendale ikka leida, ka kõige kiiremal päeval. See hoiab positiivsena ja annab energiat. Hetk iseendale on ka meikimine. Juhatab päeva hästi sisse! Kui ka päeva jooksul pisut ära väsin, siis leian ikka hetke enda värskendamiseks ja enesetunne läheb ka kohe paremaks.

Leian, et ka söömine on aeg iseendale. Eriti meeldib, kui ma ei pea ise toidutegemisega vaeva nägema ning saan erinevaid maitseid nautida. Tihti kasutangi selleks Wolti, mis aitab oluliselt ka aega kokku hoida. Erinevate tellitavate roogade valik on selles rakenduses nõnda lai, et see ei muutu kunagi üksluiseks. Varasemate kiirtoitude tellimise asemel saan nüüd ka ajanappusel tervislikult ja mitmekesiselt süüa. Kuna toit jõuab kohale alati ruttu, on see minuni jõudes nõnda värske ja soe, nagu tegutseks kõrvaltoas mu isiklik kokk! 

Kui sul oleks päevas veel kaks lisatundi? Magaksin kaks tundi kauem iluund.

VASTA JA VÕIDA! Leia Wolt Facebooki lehelt  ülesse vastav mäng ning vasta küsimusele, mida teeksid sina, kui sul oleks päevas paar lisatundi. Kõigi vastanute vahel loosime välja võimaluse aeg tõeliselt kvaliteetselt maha võtta! Sind ootab Wolti poolt unustamatu õhtusöök restoranis ning mis veelgi parem, saad seda nautida moedisainer Liina Steini poolt spetsiaalselt sulle loodud kleidis. Ette aitavad valmistada juuksur ja jumestaja ning kohale sõidutab limusiin.

Aga võitjaid on veelgi! Iga nädal võidab üks õnnelik loosi teel 50 eurot Wolti krediiti.