31. maist 3. juunini 2018 leiab aset järjekordne maailmas kõrgelt hinnatud RiminiWellness festival, mis toob kokku üle 250 000 fitnessi- ja spordihuvilise, eksperdi ja asjaarmastaja. Ajakiri Tervis Pluss ja fitness-treener Rainer Rebane otsustasid koostöös reisibürooga Estravel uuel aastal sellest Euroopa suurimast fitness-festivalist samuti osa saada ning kutsuvad kõiki huvilisi endaga sellele erakordsele ja eksklusiivsele, ainult 20 kohaga reisile kaasa! Reis kestab kokku 8 päeva ja toimub 29. maist 5. juunini.

Reisikava:

29.05väljalend Tallinnast, saabumine Bologna lennujaama, transfeer neljatärnihotelli Savoia Hotel Rimini, mis asub Marina Centro rannal, 1 minuti jaluskäigu kaugusel merest.

30.05Rimini linnaekskursioon. Itaalia üks armastatumaid kuurortlinnu, mida nimetatakse ka Euroopa rannaks, külalislahkuse linnaks, suplejate Rivieraks ja Euroopa Las Vegaseks, on ideaalne puhkuse sihtkoht, võludes külastajad 15 km pikkuse Aadria merre suubuva kuldse liivaranna, arvukate restoranide, uhkete villade, väärikate terrasside ja rikka ajalooga. 3-tunnise ekskursiooni käigus tutvutakse ingliskeelse giidi juhendamisel Itaalia kultuuri ja Rimini peamiste vaatamisväärustega.

31.05-3.06RiminiWellness festival 2018! Üle 250 000 külastaja, 32 000 oma ala professionaali, 400 erinevat ettevõtet, 16 paviljoni, 162 000 m2 üldpinda – see on Euroopa suurimaid fitness-festivale arvudes. WFun programm keskendub treeningutele ja koolitusele, tutvustades uusi suundi ja tehnikaid ning pakub tõeliselt fantastilist trennielamust kõikidele asjaarmastajatele. WPro on suunatud oma ala professionaalidele ja treeneritele, toimuvad õpitoad ja seminarid.

4.06San Marino ekskursioon. Maailma üks väiksemaid ja vanimaid riike oma vapustavate keskaegsete tänavate, arhitektuuri ja Monte Titano mäeharjal asuvate kindlustega kuulub UNESCO maailmapärandite nimekirja. 9-tunnise ekskursiooni käigus tutvustab ingliskeelne giid peamisi vaatamisväärsusi ja San Marino põnevat ajalugu. Enne tagasisõitu Riminisse on võimalik teha sisseoste ja omal käel linnaga tutvuda.

5.06 – transfeer hotellist lennujaama, tagasilend Bolognast Tallinna.

Hinnas sisalduvad:

·  RiminiWellness festivalipass

·  Lennupiletid (Lufthansa, sisaldab 23 kg äraantavat pagasit)

·  Majutus hotellis Savoia Hotel Rimini (4*) kahestes tubades, hommikusöögiga

·  Rimini linnaekskursioon

·  San Marino linnaekskursioon

·  Lennujaama transfeerid sihtkohas

Lisatasu eest:

  • Vabatahtlik jalgrattalaenutus 7-ks päevaks: 51€ jalgratas
  • Kohustuslik linnamaks, mis tuleb tasuda otse hotelli: 2.50€ inimene
  • Soovituslik reisikindlustus
  • Reisipaketi hind 1499€

    Soovi korral taotle järelmaksu: https://www.estravel.ee/jarelmaks/   

    Info ja broneerimine: tervispluss@estravel.ee või 6266216 

    Uuri täpsemalt: www.kirjastus.ee/rimini 

    Kiirusta, sest see eksklusiivne reisipakett sisaldab vaid 20 kohta!