Eesti naiste häälekandja Anne & Stiil alustab uut aastat uuenduste lainel – äsja ametisse asunud peatoimetaja loodab lugejatele pakkuda senisest veelgi sisukamat ja inspireerivamat ajakirja ning lubab juba peagi häid üllatusi nii ajakirja sisu kui vormi osas.

Kuukirjad ei ole Mari-Liis Helviku hinnangul enam ammu pelgalt kord kuus ilmuvad ajakirjad: “Tänapäevane naisteajakiri on oma lugejale kättesaadav ööpäevaringselt seal, kus on lugejale kõige mugavam. Oleme üha aktiivsemad nii veebis aadressil annestiil.ee kui ka sotsiaalmeedias. Samuti näitab Anne & Stiili digiajakirja tellijate kasvav hulk, et aina rohkem lugejaid eelistab lugeda just digiajakirja.”

“Mul on väga hea meel, et Mari-Liis Helvik võttis vastu väljakutse juhtida Eesti mõjukaimat naisteajakirja. Otsisime peatoimetajat, kel on ambitsiooni kujundada Anne & Stiili suur maailm. Mari-Liis on visionäär, kelle kätte usaldan kerge südamega eelmise peatoimetaja Tiina Kruusi hea töö,” kommenteeris AS Ajakirjade Kirjastus tegevjuht Merle Viirmaa-Treifeldt. “Anne & Stiil on kõikidel oma platvormidel juba praegu Eesti suurim naisteajakiri, millel on hea sisu ja lojaalsed lugejad. Aga meil on ambitsiooni kasvada – haarata veelgi rohkem olemasolevaid ja kaasata uusi lugejaid.”

Mari-Liis Helvik on töötanud meediavaldkonnas enam kui 10 aastat ja omab mitmekülgseid töökogemusi nii print- kui veebimeedias. Ta on töötanud ajakirjades Avenüü, Buduaar ja Cosmopolitan, viimased kolm aastat töötas ta Ekspress Meedia moe- ja iluportaalis Catwalk.

Jaga
Kommentaarid