Ülesöömise korral aitab liigutamine. Korraga liiga palju süües tekib seedenäärmetes häireolukord ja suureneb järsult vere juurdevool seedeelunditesse. Aju omakorda annab oma verevarustuse vähenemisest märku unisuse tundega. Seedetraktis võib see esile kutsuda talitusehäireid. Kui juhtub, et oled liiga palju söönud, siis mine õue jalutama. Värskes õhus liikumine aitab kiirendada seedeprotsessi ja varustab organismi vajaliku hapnikuga.

Söömisjärgset puhitust aitab vähendada aktiivsüsi kookoskoortest. Piisab juba ühest grammist aktiivsöest, et vähendada ebamugavustunnet kõhus. 100% kookospähkli koortest valmistatud aktiveeritud süsi sobib seedesüsteemi puhastuseks erinevatest orgaanilistest jääkidest, pestitsiididest ja raskmetallidest sidudes oma pinnal toksiine ning aidates neid organismist väljutada. Toksiinide eemaldamine kaitseb kõiki organeid kahjustuste ja enneaegse vananemise eest. Muuhulgas aitab seedetrakti puhastamine vähendada kolesterooli taset. Aktiivsütt võib kasutada ka välispidiselt. Näiteks võib aktiivsütt segada kookosõliga ning kanda segu nahale putukahammustuse või taimemürgistuse korral. Segades aktiivsütt aaloegeeliga, aitab see akne korral ning on sobilik halbade kehalõhnade peitmiseks. Kapsli sisu võib puistata ka hambaharjale, sest süsi teeb hambad valgeks. Meravita aktiivsüsi põhineb 100% looduslikul toorainel ja leiad selle SIIT.

Söö puuvilju. Peale liigset söömist tasub süüa puuvilju.  Antioksüdantide poolest rikkad puuviljad nagu viinamarjad, kiivid ja kirsid aitavad taandada vabade radikaalide kahju.

Ära püüa ülesöömist kompenseerida dieediga. Ülesöömine on Su keha jaoks niigi šokk ja kui sellele järgneb teine äärmus, siis on see topeltšokk. Oota, kuni kõht on natukene tühi ja söö kergemaid toite nagu näiteks värske kapsas. Kapsas sisaldab rohkelt vett, vitamiine ja mineraalaineid ning on kasulik maksale. Püüa meelde jätta see ebameeldiv tunne, et järgmisel korral ei tekiks ahvatlust nii palju süüa.