On ammugi teada, et taimedel on suur mõju aitamaks meie tervist korras hoida. Siin on aga mõned eriti võimsad taimed, mida oleks hea tarbida just treeninguga alustada soovival inimesel.

Kõik need, kes soovivad kasvatada lihasmassi ning toetada oma lihaskonda ja südametööd, võiksid proovida sellest taime nagu juustumari. See taim annab energiat ja jõudu ning omab kasulikku toimet ka immuunsüsteemile. Seetõttu on teda hea kasutada praegusel viirusterohkel perioodil. Samuti omab juustumari põletiku- ning valuvastast toimet ning on muuseas ka heaks antioksüdandiks.

Suurest jõulusöömingust väsinud keha toetab ja taastab väga edukalt bindii ekstrakt. Lisaks sellele aitab taim hoida lihastoonust, suurendab meie energiataset ning aitab hoida rauasisaldust veres stabiilsena. Bindii ekstrakt on ka väga tugevalt seksuaalenergiat tõstev.

Maca taimest on kuulnud paljud ja põhjusega - seda supertaime on kasutatud juba inkade ajaarvamisest saati. Taim toetab nii füüsilist kui ka vaimset vastupidavust ja teda peetakse iidseks elujõu allikaks.

Väga hea taim aktiivset eluviisi harrastavatele inimestele on kurkum ehk kollajuur. Taim tugevdab immuun- ja närvisüsteemi ja toetab kogu vereringet. Samuti on tal rahustav toime liigestele, seetõttu on teda hea kasutada sportimise järgselt. Need taimed sobivad eriti hästi just meessoost harrastussportlase treeningkotti.

Naistele soovitaksin kasutada rohelise tee ekstrakti, mis aitab kaasa hea füüsilise vormi saavutamisele, aidates vähendada söögiisu, kiirendades rasvade ainevahetust ning andes uueks aastaks vajalikku energiat. Kuna roheline tee sisaldab ka kofeiini, on ta ergutava toimega, suurendades keskendumis- ja õppimisvõimet ning peletades füüsilist ja vaimset väsimustunnet. Samuti aitab roheline tee hoida kontrolli all kolesteroolitaset.

Lisaks rohelisele teele toimivad hästi ka chia seemned ning acai marjad. Chia seemned on väga rikkalikud oomega 3 rasvhapete ning kaltsiumi allikad ning aitavad samas hoida ka normaalset vererõhutaset. Acai marjades on peidus rohkelt kiudaineid, mis soodustavad seedimist ning tekitavad kiirelt täiskõhutunnet. Kui tarbida vajalikul hulgal kiudaineid, aitab see normaliseerida kehakaalu.

Kindlasti ei tohiks unustada ka kõikide sportlaste kohustuslikku mineraalainet magneesiumit.  Magneesium on eluliselt tähtis mineraalaine, mis aitab kaasa elektrolüütide tasakaalule, normaalsele lihaste tööle ning aitab vähendada väsimust. Magneesiumit vajame mitmete tähtsate protsesside toimimiseks nagu valgusüntees, raku jagunemine, närviülekanne jt.

Meravita loodud Treeningkapslid meestele ja Fitnesskapslid naistele aitavad Sul uuel aastal treeninguga hoogsalt alustada, toetades Sinu lihaseid ning südametööd ning suurendades vastupanuvõimet. Tutvu Meravita treeningut toetavate toidulisanditega siin ning suundu uude aastasse sportlikumana kui kunagi varem.