16. veebruaril algab kollase koera aasta. Aasta üldised mõjutused on pisut neljajalgsete lemmikute nägu – palju ruumi on intelligentsil ja lojaalsusel, kuid arvestada tuleb ka teatud melanhoolia ning kohati isegi künismiga. Koer otsib ja leiab peidetud vead ning toob päevavalgele nii omade kui ka võõraste varjatud saladused.

Veevalaja

Veevalajaid ootab stabiilne aasta, mille tulemused on otseses seoses antud panusega. Kui eelmistel aastatel on Veevalaja elult omajagu avanssi saanud ning pelgalt eksisteerimise eest hüvesid nautinud, siis sel aastal võib oodata pettumus – tuleb rohkem andma hakata. Mõeldud pole mitte niivõrd materiaalset, kuivõrd emotsionaalset sfääri. Et lõigata, tuleb enne külvata.

Suhted. Sind ei sega, kui oled üksildane. Ometi on suvekuudel tõenäoline leida kaaslane ning olla olukorraga südamest rahul. Siiski pole armuasjad sinu jaoks kõige põnevamad. Sinu huvi võimalike suhtekaaslaste vastu on nagu piirivalveprožektor, mis aina seirab. Sügav uudishimu hajub, kui oled oma küsimustele vastused saanud. Sinu kaaslane võib sellest aga segadusse sattuda.

Kindlas partnerluses sobib sulle kaaslane, kes on truu, kuid tegeleb meeleldi oma asjadega. Sama teed ju sinagi – oled alailma millegagi hõivatud, kuid alati ja veendunult truu sellele, kelle välja oled valinud.

Töö ja raha. Oled avatud uutele väljakutsetele. Paari kuu sisse võib mahtuda midagi täiesti uut. Kindlasti pakub tööelu põnevaid väljakutseid ning viise uute teadmiste omandamiseks ja enda proovilepanekuks. Võid arvestada ka stabiilse sissetulekuga. Suurenevaid rahavooge ilma ekstrapingutusteta oodata ei ole, kuid väga võimalik, et see teema ei kuulugi sinu prioriteetide hulka.

Lihvi võõrkeeli, arenda suhtlemist ning omanda müügi- ja teenindusoskusi. Kõiki neid läheb sul sel aastal töös vaja, sõltumata sellest, mis erialal tegutsed. Alanud aasta pakub võimalusi end teostada nii Eestis kui ka märksa kaugemal.

Ilu ja tervis. Mida rahulikum ja rõõmsam on sinu meel, seda parem püsib ka tervis. 

Jaga
Kommentaarid