Kuidas tunda ära võimalik magneesiumipuudus?

Iga inimene on erinev ja seetõttu võib magneesiumipuudus avalduda erinevalt. Kui sul alljärgnevast loetelust üks või mitu tundemärki, siis võib põhjuseks olla just magneesiumipuudus organismis.

  • Sa tunned end väsinuna, jõuetuna, ärevana ega ei saa öösel uinuda
  • Sul käib tihti pea ringi, oled väga rahutu ja ärritud kergesti
  • Sul on seletamatu isu kas magusa või soolase järele
  • Sind vaevavad lihaskrambid ja -valu, südamepekslemine, iiveldus
  • Sul on pidev kõhukinnisus
  • Sul esineb probleeme hammastega

Milleks me vajame magneesiumit?

Magneesium on kehale väga oluline mineraalaine. See osaleb rohkem kui 300 ainevahetusprotsessis, mis tähendab, et magneesiumipuudus mõjutab tervist väga laiaulatuslikult. Meie toidus napib sageli magneesiumi ning seetõttu tasub seda toidulisandina juurde tarbida. Uuringud on näidanud, et ligi 75 protsendil elanikkonnast esineb magneesiumipuudust. Üks olulisemaid ülesandeid, mida magneesium kehas täidab, on kaltsiumi transport läbi rakumembraanide. Magneesium toimib mitmete ensüümide koostises ja põletikuvastastes reaktsioonides. Seetõttu aitab piisav magneesiumi hulk kehas ennetada ja leevendada selliseid haigusi nagu artriit ja Alzheimeri tõbi. Lisaks aitab see kõrge vererõhu, diabeedi, hingamisteede probleemide ja paljude muude haiguste puhul.

Meravita on välja töötanud spetsiaalsed magneesiumikapslid, kuhu on lisatud B-grupi vitamiine, mis on väga olulised meie aju normaalseks funktsioneerimiseks. Üheskoos B-grupi vitamiiniga moodustavad magneesiumikapslid ideaalse kombo väsimusega võistlemiseks. Ütle närvilisusele ja stressile head aega ja astu uude aastasse energilise ja heatujulisena.Loe lähemalt siit.