• 5 dl granaatõunamahla
  • 250 g (külmutatud) tumedamat marjasegu (põldmarjad, sõstrad, vaarikad, mustikad vms)
  • 1 sl maisitärklist
  • 0,5 dl mett või rafineerimata roosuhkrut
  • kaneelikang
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • sorts sidrunimahla

Lisaks:

  • 2 dl kreemjamat kookospiima
  • 4 sl mandlilaaste
  • 4 tl õietolmu

Lase mahl koos kaneeli, vanilliekstrakti ja suhkruga keema, lisa marjasegu ja lase uuesti keema tõusta. Vähenda kuumust ja lisa veidikese veega segatud tärklis. Kuumuta, kuni supp kergelt pakseneb, võta tulelt ja pigista sekka sorts sidrunimahla. Serveeri jahtunult koos kreemja kookospiima, mandlilaastude ja õietolmuga.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta jaanuarinumbris.