Kui nahk on kuiv ja näeb välja vana ja väsinud, tuleb appi vitamiin A. β-karoteen ehk A vitamiin parandab naha tekstuuri ja aitab kaasa peente kortsude vähenemisele.

Kui sind piinab pidevalt väsimus ning Sinu nahk on kuiv nagu liivapaber, siis aitab vitamiin C. Looduslikult leidub seda vitamiini kõige rohkem just puuviljades ning marjades. C vitamiin kaitseb nahka UV-kiirguse eest ning on oluline komponent kollageeni moodustamiseks. Kollageenist on olnud juttu kui ühest imerelvast vananemise vastu. Kollageeni nimi pärineb kreekakeelsest sõnast kolla, mis tähendab tõlkes liimi. Sisuliselt kujutabki kollageen endast liimi, mis hoiab koos ja annab tugevuse kõigile keha tähtsaimatele struktuuridele. Samuti on kollageen väga oluline naha elastsuse jaoks. See aitab uuendada naharakke ning saavutada pingul nahk, takistades nahas keskkonnas leiduvate mürkide ja mikroorganismide imendumist ning toimib vähirakkude vastaselt. Vananedes kollageeni tootmine väheneb.

Püsiva akne probleemi korral võib abi olla E vitamiini tarvitamisest. E vitamiin kaitseb nahka UV-kiirguse eest. Seda vitamiini on nimetatud ka energia- ja vastupidavuse vitamiiniks. Samuti takistab see kortsude teket ja aeglustab vananemist.

Tsink on organismis üks olulisemaid mineraalaineid, mis toetab organismi arengut. Tsinki on läbi sajandite peetud “ilumineraaliks”. Normaalne tsingi kogus organismis hoiab tasakaalus kõikide mineraalide imendumise. Puudus organismis väljendub kõigepealt kuivas nahas ja haprates küüntes.

Terved juuksed ja küüned tagab sulle seleen, mis on oluline antioksüdant, kaitstes rakke oksüdatiivse stressi eest, aidates tõsta immuunsust ning toetada kilpnäärme normaalset tööd.

Meravita on välja töötanud ideaalse toidulisandi, kus on olemas kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalained, et tagada Sulle kaunis nahk, küüned ja tugevad juuksed. Lisaks on Meravita tootes kasutusel ka kodumaine küüslaugupulber, mis on väga edukas võitluses akne vastu. Lisaks sellele aitab küüslauk kaasa juuksekasvule ning on tugevalt antibakteriaalse ja seenevastase toimega. Vaata lisa SIIT ja ole ilus tervislikult!